Pour rendre votre expérience de shopping plus agréable Home24 utilise les cookies

Je suis d'accord
30 jours de droit de résiliation
Livraison et retour gratuits
40 % de réduction sur de nombreux produits
Malheureusement, l'article que vous avez sélectionné est actuellement indisponible.

Caractéristiques de l'article

Caractéristiques de l'article
Marque:
Plus d'article de
Série:Noah
Détail du matériau:Plateau de table : chêne massif, vernis clair
Structure : acier inoxydable brossé
Bois/Imitation:Chêne
Détail du coloris:Chêne
Réf. de l'article:M-0204-02-230-2005-C
Livraison et retour

Évaluations des clients

(7)
Doordachte constructie(vertaald uit het Duits)
Heb veel complimenten ontvangen voor de tafel. Ik ben heel tevreden. (vertaald uit het Duits)
Gewoonweg super!! 5 sterren (vertaald uit het Duits)
Heel mooie tafel, makkelijke montage. Mooi design en ziet er ook echt hoogwaardig uit. Ik zou de tafel echt aanbevelen!!! (vertaald uit het Duits)
Tafel is top (vertaald uit het Duits)
De tafel is mooi en zwaar. De combinatie met de roestvrij stalen poten heeft een lichtere indruk dan massieve houten poten. Het blad is gemaakt door een meubelmaker, wat betekent dat veel hout met elkaar verbonden is. Dat is niet zo hoogwaardig dan doorlopende planken, maar ziet er toch goed uit. Voor die prijs moet je ook niet te veel gaan fantaseren. Levering per koeriers was probleemloos; alleen een leveringsdatum naar wens kostte extra, namelijk 15 euro. Helaas moesten we de tafels terugsturen, omdat we hem te klein vonden. Daarom testen we nu de retourservice van home24. (vertaald uit het Duits)
Leuke moderne houten tafel
We zochten een eettafel die gezelligheid uitstraalt maar toch een moderne look heeft zodat hij in onze moderne keuken past. De meeste massieve houten eettafels waren te rustiek en glazen tafels zorgden dan weer voor een te koele sfeer. Maar deze tafel hier is de perfecte mix van hout en edelstaal, zowel rustiek als modern! De horizontale lengte van de poten zorgt voor een zekere lichtheid. Gewoonweg de perfecte tafel voor ons, die hopelijk een leven lang mag meegaan! (Vertaald uit het Duits)
Beoordeling van de gekochte producten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Prima bureau
Degelijk bureau voor een goede prijs
Mooie tafel, poten scheef
Nu 1,5 jaar na aankoop kan ik met recht zeggen dat het een prachtige tafel is. Het hout geeft echter wel tekenen van slijtage, daar waar de poten op het hout bevestigd zitten verschijnen langzaam maar zeker scheuren. Of dit zorgelijk is weet ik niet. Daarnaast staan de poten scheef, niet heel storend maar een scherp ook ziet het direct. Deze heb ik weliswaar zelf gemonteerd, maar ik ben er zeker van dat een ander ze niet rechter kan krijgen. De poten zijn op het vlak wat op het hout gemonteerd moet worden ietwat bol, dit zorgt voor een slordige afwerking op een verder prima tafel.