30 jours de droit de résiliation
Livraison et retour gratuits
40 % de réduction sur de nombreux produits
Malheureusement, l'article que vous avez sélectionné est actuellement indisponible.

Table à manger Louis

(7)
chêne massif
loading

Caractéristiques de l'article

Caractéristiques de l'article
Marque:
Plus d'article de
Série:Noah
Détail du matériau:Plateau : Chêne massif
Cadre: acier brossé
Bois/Imitation:Chêne
Détail du coloris:Chêne
Dimensions:Hauteur 76 cm
Largeur 160 cm
Profondeur 90 cm
Etat à la livraison:À monter
Réf. de l'article:M-0204-02-230-00024
Fonctionnalités et qualité
Caractéristiques particulières
  • Capacités: 4 à 6 personnes
Détail des dimensions
  • Profond. (cm): 90.00
  • Largeur (cm): 160.00
Livraison et retour
Livré sous: 2 semaines
Livraison jusqu’à l’endroit même prévu pour le meuble
Cet article est livré par une société de transport de meubles. Cela signifie:
  • Prise de rendez-vous par téléphone pour la livraison : la société de transport de meubles vous contacte par téléphone pour convenir avec vous d'un rendez-vous. Vous avez ainsi l’assurance de recevoir votre nouveau meuble en mains propres.
  • Livraison assurée par des spécialistes du meuble: votre aide n’est pas requise lors du déchargement de la marchandise, vous pouvez ainsi vous détendre alors que les livreurs se chargent de tout.
  • Livraison jusqu’à l’endroit même prévu pour le meuble : l'article est transporté à l’intérieur de votre domicile et déposé à l'endroit exact où vous souhaitez le placer. Merci de bien noter que la société de transport de meubles ne peut pas déplacer ou reprendre vos anciens meubles. Ainsi l’emplacement réservé à votre nouveau meuble doit être libre au moment de la livraison.
  • La livraison nécessite une voie praticable pour un camion. Dans le cas où le chemin d’accès à votre domicile ne serait pas praticable pour un camion, nous vous prions de bien vouloir en informer la société de transport de meubles lors de la prise de rendez-vous.

Évaluations des clients

(7)
Doordachte constructie(vertaald uit het Duits)
Heb veel complimenten ontvangen voor de tafel. Ik ben heel tevreden. (vertaald uit het Duits)
Gewoonweg super!! 5 sterren (vertaald uit het Duits)
Heel mooie tafel, makkelijke montage. Mooi design en ziet er ook echt hoogwaardig uit. Ik zou de tafel echt aanbevelen!!! (vertaald uit het Duits)
Tafel is top (vertaald uit het Duits)
De tafel is mooi en zwaar. De combinatie met de roestvrij stalen poten heeft een lichtere indruk dan massieve houten poten. Het blad is gemaakt door een meubelmaker, wat betekent dat veel hout met elkaar verbonden is. Dat is niet zo hoogwaardig dan doorlopende planken, maar ziet er toch goed uit. Voor die prijs moet je ook niet te veel gaan fantaseren. Levering per koeriers was probleemloos; alleen een leveringsdatum naar wens kostte extra, namelijk 15 euro. Helaas moesten we de tafels terugsturen, omdat we hem te klein vonden. Daarom testen we nu de retourservice van home24. (vertaald uit het Duits)
Leuke moderne houten tafel
We zochten een eettafel die gezelligheid uitstraalt maar toch een moderne look heeft zodat hij in onze moderne keuken past. De meeste massieve houten eettafels waren te rustiek en glazen tafels zorgden dan weer voor een te koele sfeer. Maar deze tafel hier is de perfecte mix van hout en edelstaal, zowel rustiek als modern! De horizontale lengte van de poten zorgt voor een zekere lichtheid. Gewoonweg de perfecte tafel voor ons, die hopelijk een leven lang mag meegaan! (Vertaald uit het Duits)
Beoordeling van de gekochte producten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Prima bureau
Degelijk bureau voor een goede prijs
Mooie tafel, poten scheef
Nu 1,5 jaar na aankoop kan ik met recht zeggen dat het een prachtige tafel is. Het hout geeft echter wel tekenen van slijtage, daar waar de poten op het hout bevestigd zitten verschijnen langzaam maar zeker scheuren. Of dit zorgelijk is weet ik niet. Daarnaast staan de poten scheef, niet heel storend maar een scherp ook ziet het direct. Deze heb ik weliswaar zelf gemonteerd, maar ik ben er zeker van dat een ander ze niet rechter kan krijgen. De poten zijn op het vlak wat op het hout gemonteerd moet worden ietwat bol, dit zorgt voor een slordige afwerking op een verder prima tafel.
Service client
Service client

Vous avez une question ?

Accéder