*Meer info

home24 - Meubles online kopen
70 resultaten voor

Boxsprings 140x200 cmHet boxspring bed 140x200: de meest comfortabele twijfelaar

De boxspring in het formaat 140x200 cm is mooi om naar te kijken, maar nog veel belangrijker: het is oh zo comfortabel zonder al te veel plek in te nemen. Met een oppervlakte van 140 x 200 cm biedt het bed genoeg plek voor twee personen. Tegelijkertijd is het bed compact en past het in zelfs de kleinste slaapkamers. Ben je daarentegen op zoek naar een bijzonder groot eenpersoonsbed, dan is dit de ideale maat voor jou.

De boxspring: comfort staat voorop

De twijfelaar van 140 x 200 cm is niet alleen compact en stijlvol, maar het is dankzij de boxspring-bouwstijl ook nog eens extreem comfortabel. Boxsprings, ook wel hotelbedden genoemd, hebben een specifieke gelaagde bouwwijze met geïntegreerde vering en vaak een bijpassend matras, waardoor alle elementen optimaal op elkaar zijn aangepast. Bovendien zijn boxspringbedden dankzij het gelaagde design een stuk hoger dan normale bedden, waardoor je eenvoudig en comfortabel in en uit bed stapt.

Het design van boxsprings

Een eenpersoons- of tweepersoons-boxspring staat niet alleen voor comfort, het design van deze bedden is ook uniek. Je kunt vaak kiezen uit een boxspring in Amerikaans of Scandinavisch design. Amerikaanse modellen zijn vaak van (kunst)leer met beknoping en hebben een moderne, rechtlijnige vormgeving en glamoureuze, expressieve kleuren. Scandi boxsprings hebben daarentegen een elegant, onopvallend design met zachte, rustgevende kleuren en houten elementen. Overigens: er is nog een ander verschil tussen Amerikaanse en Scandi boxspring-bedden: Amerikaanse modellen hebben een extra dik matras, Scandi bedden hebben daarentegen een dunner matras met daarboven een topper.

Het boxspring bed 140x200 met opbergruimte

Boxsprings in 140 x 200 cm zijn niet alleen erg compact vormgegeven, enkele modellen hebben ook geïntegreerde opbergruimte zoals bedlades of een vak onder het matras. Hier is bijvoorbeeld plek voor beddengoed, winterkleren of extra kussens en dekens. Praktisch als je klein woont en spulletjes mooi uit het zicht wilt opbergen.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.