Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt home24 gebruik van cookies. Als je onze site blijft gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.

30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren

Privacyverklaring en toestemming voor gebruik van gegevens op www.home24.be


Privacy is een kwestie van vertrouwen en uw vertrouwen is belangrijk voor ons. Wij respecteren uw private en persoonlijke leefsfeer. De bescherming en het wettige verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens is voor ons daarom een belangrijke aangelegenheid. Opdat u zich bij uw bezoek aan onze website www.home24.be (“Home24”) veilig voelt, letten we bij het verwerken van persoonlijke gegevens strikt op de geldende wettelijke bepalingen en mocht u informatie willen over het verzamelen en gebruiken van gegevens zowel als uw toestemming voor afzonderlijk gebruik van uw gegevens intrekken.


U kunt dit document afdrukken of opslaan door de gebruikelijke functies van van uw internetprogramma (=browser: meestal onder “Bestand” → “Opslaan als”) te gebruiken.


Door in te stemmen met het volgende privacybeleid, geeft u Home24 AG, Greifswalder Straße 212-213, 10405 Berlin toestemming om uw persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken en gebruiken in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming, de Telemediawet en de volgende bepalingen.
De desbetreffende toestemming kunt u te alle tijde met ingang voor de toekomst herroepen in het geval u ons uw bezwaarschrift per e-mail, fax of brief mededeelt, zonder dat hiervoor andere dan de transmissiekosten volgens het basistarief ontstaan.


1. Verantwoordelijke partij, recht van bezwaar


De verantwoordelijke partij voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonsgegevens in de zin van Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens is Home24 AG, Greifswalder Straße 212-213, 10405 Berlijn.

Als u bezwaar wilt maken tegen het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw gegevens door Home24 in overeenstemming met dit privacybeleid als geheel of voor afzonderlijke maatregelen - zoals bijvoorbeeld het recht van bezwaar voor het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden - kunt u uw bezwaar per e-mail, fax of brief sturen naar:2. Verzameling, verwerking en gebruik van persoonsgegevens


2.1 Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens over zakelijke of persoonlijke betrekkingen van een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Deze bevatten bijvoorbeeld uw naam, telefoonnummer, adres en alle gegevens die u aan ons verstrekt bij het registreren of bij het aanmaken van een klantenprofiel. Statistische gegevens, die we bijvoorbeeld bij het bezoek aan onze webshop verzamelen en die niet direct met uw persoon in verband worden gebracht, vallen hier niet onder. Een voorbeeld daarvan zijn de statistieken over welke pagina van onze webshop bijzonder geliefd zijn of hoeveel gebruikers bepaalde pagina’s van onze webshop bezoeken.


2.2 Verzameling, verwerking en gebruik van uw persoonsgegevens

U kunt onze online winkel bezoeken en rondsnuffelen zonder persoonlijke gegevens op te moeten geven. Zolang u zich niet met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmeld of uw gegevens bij het winkelwagentje invult blijft u tijdens uw bezoek aan Home24 anoniem. Bij een voormalige bestelling of voormalig gebuik van functies op Home24 die een registratie of de verstrekking van persoonsgegevens nodig hebben, worden uw gegevens opgeslagen. Deze persoonlijke informatie kunnen, afhankelijk van de inzameling en gebruik van staande betalingswijzes, bevatten:Wij verzamelen, verwerken en slaan uw gegevens op voor de algehele afhandeling van uw aankoop, met inbegrip van eventuele latere garanties voor onze diensten en service zowel als technische administratie. Voor uw bestelling hebben we uw juiste naam-, adres- en betaalgegevens nodig. Uw e-mailadres hebben we nodig zodat we uw bestelling kunnen bevestigen en om met u te kunnen communiceren. We gebruiken het bovendien voor uw identificatie (klanten login). Verder ontvangt u via dit adres uw bestel- en verzendbevestiging. Naar uw keuze wordt met uw gegevens een account aangemaakt, om u in de toekomst te voorzien van een snellere en eenvoudigere aankoop of gebruik van andere aangeboden functies mogelijk te maken. Wij maken in dit geval een wachtwoord beveiligde toegang tot uw bij ons opgeslagen gegevens aan. Hier kunt u uw gegevens over voorgaande bestellingen en verlanglijstjes inzien en adresgegevens aanpassen en het abonneren op de nieuwsbrief beheren. U stemt ermee in de persoonlijke toegangsgegevens vertrouwelijk te behandelen en geen onbevoegde derden toegang te geven. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het misbruik van wachtwoorden, tenzij wij verantwoordelijk zijn voor het misbruik. Als u uw klantenprofiel weer wilt sluiten, wendt u zich dan tot een van de boven genoemde contactmogelijkheden.


2.3 Gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden

Wij wijzen u erop, dat wij, voor zover wettelijk zonder uw afzonderlijke, nadrukkelijke toestemming toelaatbaar is, oftewel zover u ons uw toestemming verstrekt heeft, uw gegevens - ook herhaaldelijk - voor eigen reclame- en marketingdoeleinden gebruiken.


2.3.1 Productaanbevelingen per e-mail

Als klant van Home24 ontvangt u regelmatig productaanbevelingen van ons per e-mail. Deze productaanbevelingen krijgt u onafhankelijk van het feit of u zich op een nieuwsbrief geabonneerd heeft. Wij gebruiken uw gegevens hierbij voor reclamedoeleinden, met het doel u informatie over soortgelijke producten uit ons aanbod toe te komen, die u op grond van uw laatste aankoop zouden kunnen interesseren. Wij gebruiken daarbij e-mail reclame alleen in wettelijk toelaatbare mate, alleen zover u ons daarvoor een machtiging heeft gegeven.


Ik stem toe dat Home24 AG mijn persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden verwerkt en gebruikt om mij productaanbevelingen per mail of post te sturen.


Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden ingetrokken met onmiddellijke ingang voor de toekomst zonder de noodzaak voor andere dan de transmissiekosten volgens de basistarieven. Een schriftelijke kennisgeving (bijvoorbeeld per e-mail, fax, brief) is voldoende voor dit doel. Natuurlijk kunt u ook in iedere productaanbevelings e-mail een link vinden om u af te melden.


2.3.2 Nieuwsbrief en individuele reclame voor u

Bij het registreren voor de Home24 nieuwsbrief wordt uw e-mailadres met uw toestemming voor eigen reclame doeleinden gebruikt. We maken gebruik van de zogenaamde dubbele opt-in methode, dat wil zeggen dat wij u alleen een nieuwsbrief sturen als u nadrukkelijk bevestigd heeft dat wij het versturen van de nieuwsbrief mogen activeren. Wij zullen u dan een notificatie e-mail sturen waarin wij u vragen te bevestigen dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen door te klikken op een link in de e-mail. Vermeld ook bij aparte nieuwsbrief bestellingen de verdere persoonsgegevens (bijvoorbeeld uw naam), waarmee wij u kunnen aanspreken. Natuurlijk kunt u ook anoniem contact met ons opnemen of onze nieuwsletter anoniem of wel onder een pseudoniem (bijvoorbeeld met een freemailadres, die uw naam niet prijsgeeft) verkrijgen. Gegevens, die wij in het kader van evaluatie van de nieuwsbrieven ontvangen, gebruiken wij voor de personalisering en optimale afstemming van onze diensten aan de interesses en voorkeuren van de gebruikers, zowel als voor reclame en marktonderzoek. Wij slaan de gegevens op voor langdurige archivering en herhaaldelijk gebruik voor de genoemde doeleindes.
Informatie, die we van u krijgen, helpt ons om uw koopervaring permanent te verbeteren en voor u klantvriendelijk en individueel in te richten. De van u automatisch gegenereerde informatie zal worden gebruikt om op u en op uw interesses toegesneden reclame mogelijk te maken. Wij gebruiken hiervoor bestaande informatie, zoals bijvoorbeeld ontvangst- en leesbevestegingen van e-mails, informatie over computer en de verbinding tot internet, besturingssysteem en platvorm, uw bestelgeschiedenis, uw service history, datum en tijd van het bezoek van de homepage, producten die u bekeken heeft.


Ik stem toe dat Home24 AG de door mij meegedeelde gegevens en verdere in mijn klantenaccount opgeslagen informatie voor personalisering en optimale afstemming van diensten aan de interesses en voorkeuren van de gebruikers, zowel als voor reclame en marktonderzoek gebruikt en de gegevens voor langdurige archivering en herhaaldelijk gebruik voor de genoemde doeleindes opslaat, om mij de nieuwsbrief, gepersonaliseerde reclame en/of bijzondere aanbiedingen en services te presenteren.


Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden ingetrokken met onmiddellijke ingang met werking op de toekomst indien u ons uw bezwaarschrift per e-mail, fax of brief mededeelt, zonder dat hiervoor andere dan de transmissiekosten volgens de basistarieven ontstaan. Natuurlijk kunt u ook in iedere productaanbevelings e-mail een link voor afmelding vinden.


2.3.3 Wedstrijden, markt- en opinieonderzoek

Bij wedstrijden gebruiken wij uw gegevens om u te kunnen informeren over de wedstrijd en zover wettelijk zonder uw afzonderlijke, nadrukkelijke toestemming toelaatbaar is voor reclamedoeleindes van onze aanbiedingen.Gedetailleerde instructies zijn te vinden in onze Algemene Voorwaarden voor elke wedstrijd.


Wij gebruiken uw gegevens als aanvulling op markt-en opinieonderzoek. Natuurlijk gebruiken we deze uitsluitend geanonimiseerd voor statistische doeleinden en alleen voor Home24 AG. Uw antwoorden op enquêtes zullen niet worden gedeeld of gepubliceerd naar een derde partij. Wij slaan de reacties van onze enquêtes niet samen met uw e-mailadres of andere persoonlijke informatie op.
Het gebruik van gegevens voor markt-en opinieonderzoek kunt u te alle tijden helemaal of voor bepaalde maatregelen tegenspreken, zonder dat daar andere dan de bemiddelingskosten naar de basistarieven ontstaan. Een schriftelijke kennisgeving (bijvoorbeeld e-mail, fax, brief) is voldoende voor dit doel. Natuurlijk kunt u ook in elke enquête e-mail een link voor uitschrijving vinden.


3. Cookies

Voor een bezoek aan onze website is het accepteren van cookies niet verplicht. Wij willen u er echter op wijzen dat het gebruik van de functie winkelmandje en het bestellen van producten alleen mogelijk is wanneer cookies worden geaccepteerd.


Wat zijn cookies?

Cookies en Flash-cookies zijn kleine bestandjes, die door middel van uw browser op uw computer worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens met ons systeem uitwisselen. In principe is sprake van twee verschillende soorten cookies, de zogenaamde sessie-cookies, die worden gewist zodra u uw browser sluit en tijdelijke/permanente cookies, die gedurende een langere tijd - of onbeperkt - op uw computer worden opgeslagen. Het opslaan van instellingen en gegevens helpt ons, onze website en onze aanbiedingen op uw wensen af te stemmen en het gebruik voor u gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld omdat bepaalde gegevens van u zodanig worden opgeslagen, dat u ze bij elk volgend bezoek niet steeds weer hoeft in te voeren.


Welke cookies worden door Home24 gebruikt?

De meeste door ons gebruikte cookies worden na beëindiging van de browsersessie (einde van de sessie) automatisch weer van uw harde schijf verwijderd (vandaar de naam sessie-cookies). Sessie-cookies zijn bijvoorbeeld nodig om u via meerdere pagina's de functie winkelmandje te kunnen aanbieden. Bovendien gebruiken wij ook cookies die bij u op de harde schijf blijven staan. Bij een volgend bezoek wordt dan automatisch herkend, dat u onze website reeds eerder hebt bezocht en welke gegevens u hebt ingevoerd en welke instellingen uw voorkeur genieten. Deze tijdelijke of ook permanente cookies (levensduur 1 maand tot 10 jaar) worden op uw harde schijf opgeslagen en worden na een vooraf ingestelde tijd automatisch verwijderd. Deze cookies zijn met name bedoeld om ons aanbod gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken. Dankzij deze bestanden is het bijvoorbeeld mogelijk dat er speciaal op uw interesses afgestemde informatie op de pagina wordt weergegeven. Het enige doel van deze cookies, is om ons aanbod zo goed mogelijk op uw wensen als klant af te stemmen en het surfen op onze pagina's zo comfortabel mogelijk te maken.


Welke gegevens worden in de cookies opgeslagen?

De door Home24 gebruikte cookies zullen geen privacy gerelateerde gegevens opslaan. De door ons gebruikte cookies kunnen daarmee niet aan een bepaalde persoon en dus ook niet aan u worden gekoppeld. Wanneer cookies worden geaccepteerd krijgen deze een identificatienummer. Op geen enkel moment zal het mogelijk zijn dat uw privacy gerelateerde gegevens aan dit identificatienummer worden gekoppeld. Uw naam, uw IP-adres of vergelijkbare gegevens - die een koppeling van de cookies met uw persoon mogelijk zouden maken - worden op geen enkel moment opgeslagen. Op basis van de cookie-technologie krijgen wij uitsluitend anonieme informatie, bijvoorbeeld over de pagina's van onze shop die werden bezocht en de producten die werden bekeken enzovoort.


Wat is Onsite Targeting?

Op Home24 worden op basis van een cookie-technologie gegevens voor de optimalisering van ons advertentiebeleid en het totale online aanbod verzameld. Deze gegevens worden niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren, maar dienen alleen voor het anonieme evaluatie van het gebruik van de website. Uw gegevens worden nooit met de bij ons opgeslagen persoonsgegevens samengevoegd. Met deze technologie kunnen wij u bij opzoeken van onze site reclame en/of bijzondere aanbiedingen en services presenteren, de inhoud gebaseerd op aan de context verkregen clickstream analyse (bijvoorbeeld bij het regelmatig bekijken van keukengerei, er alleen hierop gerelateerde reclame wordt getoond) Ons doel is daarbij om ons online aanbod voor u zo aantrekkelijk mogelijk vorm te geven en u reclame te presenteren die u zou kunnen interesseren.


Wat is Re-Targeting?

Wij maken voor onze website gebruik van zogenaamde Re-Targeting-technologieën. Wij gebruiken deze technologieën om het internetaanbod voor u nog interessanter te maken. Met deze techniek is het mogelijk om internetgebruikers die al eerder interesse voor onze shop en producten hebben getoond, op de websites van onze partners passende reclame aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat het weergeven van gepersonaliseerde, interessegerelateerde reclame-uitingen voor de internetgebruiker interessanter is dan reclame-uitingen die deze relatie niet hebben. Het weergeven van deze reclame-uitingen op pagina's van onze partners gebeurt op basis van een cookie-technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van reclame gebeurt volledig anoniem. Er worden geen privacy gerelateerde gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen aan uw privacy gerelateerde gegevens gekoppeld.


Kan ik het opslaan van cookies tegengaan?

Onafhankelijk van de vooringestelde duur van cookies kunt u in uw browser cookies ook handmatig verwijderen. De meeste browsers accepteren cookies automatisch. U kunt in de veiligheidsinstellingen tijdelijke en opgeslagen cookies onafhankelijk van elkaar toestaan of verbieden.
In uw browser kunt u ook instellen dat het opslaan van cookies alleen geaccepteerd wordt als u daarmee instemt. Wanneer u alleen onze cookies en niet de cookies van onze dienstverleners en partners wilt accepteren, kunt u de instelling “block cookies van derden” in uw browser kiezen.
In het algemeen zal in het menu van uw browser via de Help-functie getoond worden hoe u nieuwe cookies kunt afwijzen en hoe u reeds ontvangen cookies uit kunt schakelen. Flash-cookies die worden gebruikt door browser add-ons kunt u uitschakelen of verwijderen door de instellingen van de browser add-on of op de website van de fabrikant van de add-on te veranderen.
Wij adviseren, bij gemeenschappelijk gebruik van een computer die ingesteld is zodat cookies en flash-cookies geaccepteerd worden, om u zelf volledig uit te loggen wanneer u klaar bent.


Ik stem toe dat zogenaamde cookies worden gebruikt en dat daarmee mijn gebruikersgegevens verzameld, opgeslagen en gebruikt worden. Verder stem ik toe dat mijn gegevens in cookies op het einde van de browsersessie toegevoegd en opgeroepen kunnen worden, bijvoorbeeld bij mijn volgende bezoek aan de site.


Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden ingetrokken met onmiddellijke ingang voor de toekomst indien u bij uw browserinstellingen het accepteren van cookies weigert.


4. Log Files

Bij elk bezoek aan de websites van Home24 worden gebruikersgegevens door de internetbrowser opgeslagen in logbestanden, de zogenaamde server logbestanden. De daarbij opgeslagen records bevatten de volgende gegevens: datum en tijd van afroep, de naam van de opgevraagde pagina, IP-adres, referrer-URL (bron URL, waarvan u op Home24 bent gekomen), de overgedragen verzameling van gegeven, product en versie informatie van de gebruikte browsers. Onder voorbehoud van eventuele wettelijke bewaarplicht worden de IP-adressen van gebruikers gewist of anoniem gemaakt na beëindiging van het gebruik. Bij een anoniemisering worden IP-adressen dermate veranderd dat de individuele gegevens over persoonlijke of zakelijke relaties niet meer of alleen met een onevenredige hoeveelheid tijd, kosten en arbeidskracht tot een een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon teruggebracht kunnen worden.
Dit logfile gegevensbestand evalueren we in anonieme vorm, om onze diensten en Home24 verder te kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijk in te kunnen richten, fouten sneller te vinden en te verhelpen, zowel als servercapaciteiten te sturen. Zo kan bijvoorbeeld getraceerd worden op welke tijden het gebruik van onze shop het populairst is en een overeenkomstig datavolume voor u beschikbaar gesteld worden om een zo snel mogelijke aankoop te verzekeren. Ook kunnen we op deze manier door een analyse van de logfiles fouten sneller identificeren en herstellen.


Ik ga ermee akkoort dat Home24 AG de in de zogenaamde logfiles opgeslagen gegevens analyseert en benut om Home24 en de toepassing ervan te optimaliseren.


5. Web analyse

Op deze website worden door webanalysediensten gegevens opgevraagd en opgeslagen, waarmee gebruikers profielen kunnen opstellen met behulp van pseudoniemen. Deze gebruikersprofielen worden gebruikt om het gedrag van bezoekers te analyseren en te verbeteren en om ons aanbod aan te passen. Hierbij kunnen Cookies worden gebruikt. Dit zijn kleine tekstbestanden die lokaal worden opgeslagen op de computer van de bezoeker, zodat gegevens worden herkent wanneer u terugkeert naar onze website. De pseudonieme gebruikersprofielen worden niet zonder toestemming van de betrokkene samengevoegd met andere persoonsgegevens.
Het verzamelen en opslaan van gegevens ten behoeve van webanalyses, kunt u op elk gewenst moment met onmiddellijke ingang tegenspreken. Dit kunt u doen door een e-mail, fax of brief te sturen. Hiervoor zullen naast de basistarieven geen extra kosten in rekening worden gebracht.


5.1 Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. („Google“). Google Analytics maakt gebruik van "cookies", tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer die helpen het gebruik van de website te analyseren. De door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website, wordt normaliter aan een server van Google in de VS overgedragen en daar opgeslagen. In het geval van activering van IP-anonimiteit op deze website, zal uw IP-adres worden afgekapt binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere partijen van de overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres doorgegeven aan een server van Google in de VS en daar worden ingekort. Namens de beheerder van deze website, zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, te rapporten over de website-activiteit en om andere website en internet gerelateerde diensten aan de website-exploitanten te leveren. Google Analytics zal uw IP-adres niet samenvoegen met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies verhinderen door de juiste instellingen toe te passen op uw browser; echter, wijzen wij u erop dat het eventueel kan hinderen tijdens het gebruik van de gehele website.


Google Analytics wordt ook door ons gebruikt om gegevens van AdWords en DoubleClick-Cookie voor statistische doeleinden te registreren. Als u dit niet wil, kunt u deze uitschakelen met behulp van Google Ads Preferences Manager. Bovendien maakt deze site gebruik van het Google-programma dat op basis van interesses adverteert, genaamd Google Remarketing. Externe aanbieders, waaronder Google, tonen advertenties op websites en door het gebruik van deze cookies wordt informatie onthouden op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker op de website. U kunt het gebruik van cookies door Google uitschakelen, door een bezoek aan de betreffende pagina te brengen en het deactiveren van Google reclame. U kunt het gebruik van cookies van derden uitschakelen, door de deactiveringspagina van advertentiesites in te stellen.


Om te voorkomen dat Cookies gegevens verzamelen over uw gebruik van de website (incl. uw IP-adres) en de verwerking van de gegevens door Google, kunt u op de onderstaande link klikken en de browser plugin installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Door gebruik te maken van de website Home24, gaat u akkoord met het verwerken van de informatie door Google op de hierboven beschreven wijze en voor het hiervoor genoemde doel.


Als u niet wilt dat uw gegevens tijdens een websitebezoek aan Google Analytics worden overgedragen, dan kunt u de "Deactivering- Add-On." installeren voor uw browser. U kunt deze Add-On downloaden op http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Houd er echter rekening mee dat dit alleen beschikbaar is voor Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Opera. Zonder uw nadrukkelijke toestemming, zullen wij de tracking tools niet gebruiken om persoonlijke informatie over u te verzamelen en deze gegevens door te geven aan externe aanbieders en marketing platforms, of om de gegevens te koppelen met uw persoonlijke gegevens (naam, adres, enz.).


5.2 Webtrekk

Voor de statistische evaluatie van onze website, gebruiken wij de technologieën van Webtrekk, Boxhagen Str 76-78, 10245 Berlijn ("Webtrekk"). Met behulp van de diensten van Webtrekk verzamelen we statistische gegevens over het gebruik van onze website. Deze data wordt gebruikt om Home24 en onze aanbiedingen te verbeteren en te optimaliseren en daarmee voor u interessanter worden. De door Home24 AG gebruikte Web Controlling Software van Webtrekk is gecertificeerd door TÜV Saarland met een zegel van goedkeuring. Voor het verzamelen en verwerken van Tracking-data wordt met name gecontroleerd en gecertificeerd op de correctheid en de bescherming van de gegevens.
Binnen het kader van het gebruik van deze website, wordt de informatie die uw browser doorgeeft, verzameld en geëvalueerd. Dit wordt gedaan door middel van de cookie-technologie en de zogenaamde pixels die op elke website ingebonden zijn. Hier worden de volgende gegevens verzameld: Request (bestandsnaam van het gevraagde bestand), het type browser/versie, browsertaal, het gebruikte besturingssysteem, interne resolutie van het browservenster, schermresolutie, javascript activering, Java aan/uit, Cookies aan/uit, kleurdiepte, Referrer URL, IP-adres (alleen anoniem verkregen en wordt onmiddelijk verwijderd na gebruik), het tijdstip van toegang, clicks, orderwaarden, winkelwagentjes en geanonimiseerde vorm de inhoud (bijvoorbeeld als een telefoonnummer is opgegeven of niet). Een directe link met persoonlijke gegevens is op elk moment uitgesloten. Op basis van webstatistieken worden de verzamelde gegevens gebruikt om anonieme gebruikersprofielen op te stellen. De door met Webtrekk technologieën verzamelde data, wordt niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene gebruikt om een bezoeker van de website persoonlijk te identificeren en op geen enkel moment met persoonlijke gegevens met de drager van het pseudoniem samengevoegd.


De gegevensverzameling en- opslag door Webtrekk kan worden ingetrokken op elk gewenst moment met onmiddellijke ingang. Navigeert u naar de volgende link: http://www.webtrekk.com/en/index/dataprivacy/cookieoptout.html. Door de bevestiging van de link wordt er op gegevensdrager, een zogenaamde opt-out cookie geplaatst. Deze cookie heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Houd er rekening mee dat bij het verwijderen van alle cookies op uw computer ook deze opt-out cookie verwijderd wordt. Dat wil zeggen, als u het oneens bent met de anonieme verzameling van gegevens door Webtrekk, dan moet u de opt-out cookies opnieuw instellen. De opt-out cookie wordt ingesteld per browser en per computer. Als u onze website vanuit huis, werk of met verschillende browsers bezoekt, dan moet u de opt-out cookie in verschillende browsers en op verschillende computers activeren.


5.3. Criteo

Samen met onze partner, de Criteo SA, 8 boulevard des Capucines 75009 Parijs, Frankrijk ("Criteo"), willen we ervoor zorgen dat u op lange termijn minder oninteressante bannerreclame te zien krijgt. Wanneer u onze websites bezoekt of aankopen doet, worden anonieme gegevens van de bekeken of gekochte producten in Cookies opgeslagen. Deze Cookies kunnen op sites van derden (beperkt tot uw bezoeken de afgelopen 30 dagen) geëvalueerd worden, zodat uw interesse voor onze producten strookt met de reclamebanner. Er worden uitsluitend anonieme gegevens verzameld (geen namen of adressen). Noch wij, noch Criteo zijn in staat om bezoekers te identificeren. Er worden ook, op geen enkel moment, gegevens aan pagina's gegeven waar onze banners worden getoond.


Indien u onze op uw behoeftes afgestemde service niet meer wenst, dan kunt u deze met een simpele muisklik deactiveren. Meer informatie hierover vindt u op de bannerreclame, meestal gekenmerkt door een "i" (ter informatie) die u naar andere pagina's leidt. Daar vindt u ook gegevens betreffende uw status (Cookie van Creteo voorhanden of niet). Zelfs bij grote bedrijven zoals Google, die voor bannerreclame Cookies benutten, kunt u zich afmelden voor derden. Op deze link vindt u meer over het privacybeleid van Google (http://www.google.com/privacy_ads.html) of voor alle verdere informatie rondom Criteo banners op: http://www.criteo.com/privacy/. Als alternatief kunt u het gebruik van Cookies door derden deactiveren, door naar de deactiveringssite van advertentiesites te gaan: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.


5.4. Econda

Voor het aanpassen en optimaliseren van deze website worden met technologieën van Econda GmbH (www.econda.com) anonieme gegevens verzameld en op basis van deze gegevens worden er pseudonieme gebruikersprofielen opgesteld.Hiervoor kunnen Cookies worden gebruikt, deze kunnen een Internet-browser herkennen. Gebruikersprofielen worden niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de bezoeker met informatie van drager van het pseudoniem samengevoegd. In het bijzonder worden IP-adressen direct na gebruik onherkenbaar gemaakt, waardoor een toewijzing van gebruikersprofielen aan IP-adressen niet mogelijk is. Bezoekers van deze site kunnen op elk moment de dataverzameling en -opslag herroepen.


5.5. Remintrex

Remintrex is een webanalyseservice die wordt aangeboden door SmartUp Venture GmbH met hoofdkantoor in Adalbertstr. 5, 10999 in Berlijn. Remintrex gebruikt Cookies, alleen met uitdrukkelijke instemming van de deelnemers, bijvoorbeeld bij kansspelen (winacties). Door het gebruik van Cookies, wordt er aan SmartUp Venture GmbH doorgegeven dat u (een gebruiker met een opgeslagen Cookie-ID) onze site bezoekt heeft, en voor welk product u interesse had, n of het tot een overeenkomst is gekomen.
Vervolgens wordt de informatie opgeslagen op een server van SmartUp Venture GmbH. Op basis van de verstrekte informatie zal SmartUp Venture in staat zijn u - een reclameovereenkomst voor de e-mail reclame - e-mails met reclame te sturen, die uw gebruik en daarmee ook uw belangen behartigen.
De door Cookies verzamelde informatie zal uitsluitend worden gebruikt voor reclame en het voorstellen van producten die bij Home24 verkocht worden. Indien u geen verdere interesse heeft in een analyse door Remintrex, kunt u de ingestelde Cookies van uw browser op elk gewenst moment verwijderen. Voor instructies, zie de hulpfunctie van uw browser.


5.6. Het gebruik van andere Web Analyse-Tools

Daarnaast behouden wij ons het recht voor soortgelijke web analyse tools te gebruiken in overeenstemming met de toegepaste wetgeving inzake gegevensbescherming.


6. Gebruik van sociale plugins

6.1 Gebruik van Facebook ‘vindikleuk’ knop

Onze website maakt gebruik van zogenaamde sociale plugins van het sociale netwerk facebook.com (“Facebook”). Facebook wordt door de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA geëxploiteerd. Gedetailleerde verwijzingen naar de functies van de individuele plug-ins en hoe zij eruit zien, zijn te vinden op de volgende website: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
De webpagina's van onze website die Facebook sociale plugins bevatten, bieden via uw browser een rechtstreekse verbinding met Facebook servers, wanneer door u geopend.
De op Facebook verkregen informatie wordt verzonden wanneer de sociale plugins door u gebruikt worden.
Voor zover u op dat moment ingelogd bent bij Facebook kan uw bezoek aan onze site en uw interacties in het kader van de sociale plugins (bijvoorbeeld het klikken op een ‘vindikleuk’ knop, een commentaar achterlaten etc.) aan uw Facebook-profiel toegewezen worden en opgeslagen worden door Facebook. Zelfs wanneer u geen Facebook-profiel heeft, is het niet uitgesloten dat Facebook uw IP-adres opslaat.
Wat betreft het doel en de reikwijdte van het verzamelen van gegevens en de verwerking en het gebruik van gegevens door Facebook, verwijzen wij u naar de Facebook Privacy Policy: http://www.facebook.com/policy.php. Daar vindt u bovendien een overzicht van de instellingsmogelijkheden voor uw persoonlijke Facebook-profiel waarmee u uw privacy en de daarmee samenhangende rechten kunt beschermen. Uitloggen op Facebook voorkomt de overdracht van gegevens naar het Facebook-profiel. Om een algemene toegang van Facebook op uw dataverkeer op onze en op andere websites te voorkomen, kunt u door Facebook sociale plug-ins een Add-On voor uw browser (bijvoorbeeld “Facebook-blocker”, http://webgraph.com/resources/facebookblocker) uitsluiten.


6.2 Gebruik van Google Plus “+1” knoppen

Onze website maakt gebruik van “+1” knoppen van het sociale netwerk Google Plus, die wordt geëxploiteerd door Google Inc. (Google Inc.1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). De Google "+1" knoppen zijn zichtbaar gemaakt door een witte knop met de "+1". Bij een bezoek aan een pagina op onze website waarin een dergelijke toets is opgenomen, wordt met uw browser een verbinding gemaakt met Google. Drukt u op een functie van een sociale plug-in, bijvoorbeeld door te klikken op de “1” knop, dan wordt de teweeggebrachte informatie naar Google verzonden en opgeslagen. Deze informatie wordt gebruikt in uw Google-profiel en verwerkt in overeenstemming met Google.
Google slaat daarbij, naar eigen aansprakelijkheid, zowel de inhoudelijke informatie die u bij de “+1” ingegeven heeft, evenals de informatie over de site die u heeft bekeken bij het klikken op “+1”.
Uw “+1” kan als indicatie worden getoond samen met uw naam en profielfoto bij verschillende Google-diensten, zoals in zoekresultaten en in uw Google-profiel, of elders op websites en advertenties op het internet. De inhoud van de "+1" knop wordt rechtstreeks verzonden van Google naar uw browser waardoor laatstgenoemde de website insluit. Wij hebben dus geen invloed op de hoeveelheid gegevens die Google verzamelt, maar aangenomen wordt dat alleen het IP-adres wordt opgenomen.
Voor het doel en de reikwijdte van het verzamelen van gegevens, de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door Google en uw rechten en instelmogelijkheden om uw privacy te beschermen in dit opzicht, kunt u terecht bij het privacybeleid van Google voor de "+1" knop: www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html.
Ook wanneer u niet in het bezit bent van een openbaar Google-profiel, bestaat desondanks de mogelijkheid dat Google bij uw bezoek aan onze website uw IP-adres opslaat, Wanneer u Google Plus-lid bent en niet wilt dat Google via onze website informatie en gekoppelde informatie verzamelt over u en dit aan uw lidmaatschap verbindt, moet u zich afmelden bij Google-plus voordat u onze website bezoekt. Blokkeer als voorzorgsmaatregel de acceptatie van cookies van derden in uw browser.


6.3 Het gebruik van Twitter buttons

Op enkele pagina's van onze online shops worden Twitter buttons van twitter.com gebruikt, die door Twitter Inc, 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA ("Twitter") worden bediend.
De betreffende button wordt gemarkeerd met het "Twitter"-logo en het woord "tweet".
Zodra er een pagina van onze online shops wordt geactiveerd, waarop zo´n button is geinstalleerd, dan maakt de browser direct verbinding met de servers van Twitter. De Twitter button wordt direct aan de browser gekoppeld en door deze met de website verbonden.
Door op deze button te klikken wordt de informatie aan Twitter doorgestuurd. Als de bezoeker op het moment van zijn bezoek is ingelogd bij Twitter, dan kan Twitter het Twitteraccount toewijzen.
Zodra de button wordt aangeklikt , wordt de betreffende informatie van de browser direct aan Twitter doorgegeven en daar opgeslagen.
Doel en reikwijdte van gegevensverzameling en de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door Twitter, alsmede de rechten van de gebruiker en privacyinstellingen kunt u vinden in op http://twitter.com/privacy. Uw privacyinstellingen van Twitter kunt u bij de accountinstellingen onder http://twitter.com/account/settings wijzigen.
Indien u niet wenst dat Twitter op de website die u bezoekt gegevens verzamelt van de gebruiker, dan dient u, voordat u naar Twitter website navigeert, uit te loggen. Uit voorzorg dient u ook de acceptatie van Cookies van derden in uw browser te blokkeren.


7. Veilige dataoverdracht

Uw persoonlijke informatie wordt veilig aan ons doorgegeven via encryptie. Dit geldt voor uw bestelling en uw logingegevens. We gebruiken hiervoor het coderingssysteem SSL (Secure Socket Layer). Toch kan niemand absolute bescherming garanderen. Wij beveiligen onze website en andere systemen echter door technische en organisatorische maatregelen te treffen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of verspreiding van uw gegevens door onbevoegde personen.


8. Informatierechten van de betrokkenen

Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft u o.a. recht op informatie over uw opgeslagen gegevens en het recht op rectificatie, afsluiting of verwijdering van gegevens. Wij nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus. Om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens niet zullen worden vrijgegeven aan derden, stuur dan uw verzoek per e-mail of per post, onder vermelding van uw eigen naam naar:9. Alle toestemmingen in een oogopslag

Ik ga ermee akkoord dat Home24 AG ter evaluatie van de aangeboden betaalmethoden, mijn persoonlijke gegevens en de gegevens van mijn winkelwagen om mijn contractuele relatie met Home24 AG aan Billpay GmbH doorgeeft.
Ik ga ermee akkoord dat Home24 AG mijn persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden en product aanbevelingen per e-mail en post gebruikt.
Ik ga ermee akkoord dat Home24 AG de door mij gegeneerde gegevens en verdere opgeslagen informatie omtrent mijn account gebruikt voor personalisatie en optimale afstemming die ten goede komt van de interesses en voorkeuren van de gebruiker, maar ook voor reclame en marktonderzoek. Deze gegevens zullen op lange termijn herhaaldelijk gebruikt worden voor bovengenoemde doeleinden. Hierdoor wordt het presenteren van nieuwsbrieven, gepersonaliseerde reclame en / of speciale aanbiedingen en diensten mogelijk.
Ik ga ermee akkoord dat de zogenaamde Cookies worden gebruikt en dus mijn gebruikersgegevens verzameld en opgeslagen worden. Verder ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in Cookies op het einde van de browsersessie en opgeroepen, kunnen worden tijdens mijn volgend bezoek op de site. Deze toestemming kan op elk moment weer worden ingetrokken, door het gebruik van Cookies in mijn browserinstellingen te weigeren. Ik ga ermee akkoord dat Home24 AG de opgeslagen gegevens in de zogenaamde protocols evaluaeert en analyseert om Home24 en haar toepassingen te optimaliseren.
Door het gebruik van Home24, gaat u akkoord met het verwerken van de gegevens verkregen door Google op de hierboven beschreven wijze en voor het hiervoor genoemde doel.Wettelijk vertegenwoordigers: Philipp Kreibohm, Marc Appelhoff, Christoph Cordes
Ingeschreven bij het Amtsgericht Berlin (Charlottenburg), HRB 167157 B
Voorzitter van de Raad van Bestuur: Lothar Lanz
BTW-nummer: BE0536349820
Met ingang van: Mei 2016