home24 - Meubles online kopen
4 resultaten voor

Kinderbureaustoelen & jeugdbureaustoelenDe draaistoel doet de deur open naar een nieuwe leerplek

Mist je kind een plekje om zelfstandig te werken? Kies dan een draaistoel. Dit is een erg leuke stoel voor de jonge lezers en schrijvers onder ons. Ook voor de jeugd is zo’n stoel handig voor als het huiswerk weer gemaakt moet worden. Laat ze zelf kiezen voor zwart, wit of rood. home24.be vindt namelijk voor iedereen de juiste stoelen.

Een draaistoel op de kinder- en jeugdkamer is niet alleen leuk. Zo is het ook eenvoudiger om je kind te motiveren om te leren lezen en schrijven. Aan een eigen bureau is het toch leuker om een boekje te lezen dan op school. Bovendien kun je je kind eenvoudig zelfstandig aan het werk laten gaan zonder je zorgen te maken. De draaistoelen zijn namelijk erg veilig en stabiel. Door het ruime assortiment kun je een geschikte stoel vinden in verschillende kleuren. Van zwart tot wit en van rood tot blauw. Het is allemaal mogelijk. Op deze manier zijn niet alleen de ouders, maar ook de kinderen tevreden.

Een draaistoel voor de kinder- en jeugdkamer

Design

De draaistoel voor de kinderen heeft meestal vier of vijf armen als frame. Zo heeft de draaistoel zo veel mogelijk ondersteuning, zodat het veilig is voor een kind om er op te zitten. Het frame is vaak van zwart plastic of metaal gemaakt. De wielen kunnen op verschillende oppervlakken soepel rollen. Denk hierbij aan tegels, zeil en tapijt. Zo kun je de draaistoel ook eenvoudig aan andere tafels zetten. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de draaistoel bij de rest van de kamer past. Als je een prinsessen- of een piratenkamer hebt dan hoort daar natuurlijk een bijpassend design stoel bij. Kies dus voor een roze of blauwe stoel. Een neutrale kleur als zwart of wit is ook altijd mogelijk.

De stoel groeit mee

Een kind groeit natuurlijk al snel uit de kleren en je wilt niet dat dit ook met de stoel gebeurt. Onze draaistoelen zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Daarnaast zijn de draaistoelen in hoogte verstelbaar. Zo kunnen de kleine kinderen ook met de voeten aan de grond. Dat betekent dat ze daardoor veilig en zelfstandig op de stoel kunnen zitten. Des te leuker wordt het om te leren lezen en schrijven aan een eigen bureau. Naast de draaistoelen die in hoogte verstelbaar zijn, hebben we ook nog draaistoelen met armleuningen. Deze geven nog extra ondersteuning. De rugleuning van de draaistoel geeft voor kinderen en jeugd allebei een goede ondersteuning. De draaistoelen van home24.be zijn dan ook ergonomisch verantwoord.

Montage en onderhoud

De draaistoel wordt gedemonteerd geleverd. Voor de niet-klussers onder ons, maak je maar geen zorgen. Er wordt gewoon een instructieboekje bij gegeven. Hierin wordt eenvoudig uitgelegd hoe de stoel opgebouwd moet worden. Daarna kun je de draaistoel meteen gebruiken. Onthoud wel dat de draaistoel ook nog schoongemaakt moet worden. Gelukkig kunnen de plastieke delen gewoon met een vochtige doek worden gereinigd. De gestoffeerde delen worden juist het beste onderhouden met de stofzuiger. Zo wordt de draaistoel zo grondig mogelijk gereinigd.

Een draaistoel bestellen bij home24.be

Is de kamer van je kind al helemaal af, maar mist de draaistoel nog? Bij home24.be ben je dan aan het juiste adres. Kies samen het perfecte design uit. Naast draaistoelen hebben we nog meer dan 150.000 andere meubels, lampen en woonaccessoires. Heb jij dus nog stoelen, tafels of kasten nodig? Dan kun je deze er eenvoudig bij bestellen. Wij zijn thuis. home24.be
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.