KINX - Boxspringbed redesigned

Traditioneel slaapcomfort in hedendaags design

Door het nieuw ontwikkelde frame, heldere vormentaal, focus op gebruiksvriendelijkheid en gebruik van hoogwaardige materialen hebben wij een boxspringbed ontwikkeld, dat traditioneel slaapcomfort biedt en aan de hedendaagse designwensen voldoet.

image description

Hoofdeinde

 • Meer flexibiliteit dankzij de in hoogte verstelbare hoofdeindes
 • Extra zachte voering voor hoog zitcomfort

Bekleding

 • Frisse lounge look. Comfortabel tot in de laatste vezel
 • Alle componenten zacht gevoerd
 • Alle bekleding afneembaar en eenvoudig te reinigen
 • Keuze uit diverse bekleding (ook apart verkrijgbaar)
Bekijken

Hoe moet je KINX er uitzien?

image description

Form follows function

Meer dan alleen een bed - KINX combineert het uiterlijk van stijlvol slapen met het comfort van traditionele boxspringbedden tot een designobject dat dag en nacht inspireert

image description
image description

Bevat de nieuwe look je?

De bekleding is eenvoudig afneem- en uitwisselbaar. Simpelweg kiezen uit verschillende bekleding of hier de nieuwe look bestellen

Bekijken
image description

Bijzonder hoog ligcomfort

Vederlicht slapen

image description

KINX combineert traditionele dubbele veringskanalen met de modernste memory foam technologie. De Bonell-binnenveringkern in het frame is de basis voor stabiele lichaamsondersteuning. Het 7-zones pocketveringmatras met ademende schuimlaag garandeert hoge puntelasticiteit en stabiel liggen. In combinatie met de memory foam topper zorgt deze matras voor optimaal ligcomfort en perfecte lichaamsaanpassing. Niet te hard, niet te zacht. Simpelweg gewoon goed.

image description

Van kop tot teen doordacht

KINX staat goed in elke ruimte. Dankzij de divers instelbare hoofdeindes kun je kiezen uit drie verschillende posities: hoog, middelhoog of zonder hoofdeinde. De extreem zachte voering zorgt voor extra ligcomfort.

image description

Wij nemen hygiëne zeer serieus

KINX bestaat uit afneembare, licht te reinigen bekleding. De gesloten overgangen tussen de afzonderlijke componenten, net als de aan de bodem aansluitende onderbouw, garanderen een rustgevende slaap. Het gebruik van ademende materialen creëert een ultiem slaapklimaat. De robuuste stoffering is vuilafstotend en extreem belastbaar.

image description

Kwaliteit

image description

Na intensieve ontwikkeling met ervaren partners wordt KINX exclusief geproduceerd. Wij garanderen een extreem lange levensduur, beproefde kwaliteit en bieden 10 jaar garantie**.

image description

Sterke service

 • image description
  Kostenloze
  levering
 • image description
  Montageservice apart
  te bestellen
 • image description
  30 dagen
  retourrecht
 • image description
  10 jaar garantie
 • image description
  Kostenloze retournering en
  direct geld-terug-garantie
**Wij bieden 10 jaar garantie op de vormvastheid en houdbaarheid van het kernmateriaal van het matras. De garantie geldt vanaf de ontvangst van het bed binnen de EU. Voor een eventuele retourzending aan Home24 eLogistics GmbH & Co. KG, Retourenlager, Alfred-Kühne-Straße 1, 14974 Ludwigsfelde, Duitsland, dient eerst contact op te worden genomen met Home24. Je wettelijke herroepings- en verzekeringsrecht blijven vanzelfsprekend onveranderd.