Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt Home24 gebruik van cookies

Ik ga akkoord
30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren
Veel producten met 40% korting

Over Home24.be: je online meubelhuis voor de toekomst


Home24.be is de nieuwe online shop voor meubels, lampen, woonaccessoires en meer. Home24.be heeft meer dan 40.000 artikelen in het assortiment: een reusachtige keuze aan mooie woon- en tuinartikelen voor iedere smaak. Naast ons ongelooflijk veelzijdige assortiment staan wij voor snelle en gratis levering tot bij je in de woning en een top klantenservice. Hoogwaardige inrichtingselementen voor gunstige prijzen: online shoppen voor thuis was nog nooit zo comfortabel! Kopen bij Home24.be is veilig, eenvoudig en zonder risico. Bovendien bieden wij een 30-daags recht op retour na ontvangst van je bestelling. Hoogwaardige productfoto’s en informatieve productbeschrijvingen helpen bij de keuze voor je nieuwe inrichting. Of je nu gaat voor klassiek of modern, rustiek of landelijk, hip en jong wonen of een elegante, degelijke inrichting: Home24.be biedt een reusachtige keuze aan producten voor ieders budget en inrichtingsadviezen voor iedere woonstijl. Ongecompliceerd in weinig stappen je bestelling afronden en afhankelijk van productsoort wordt het artikel al binnen korte tijd verzonden. En nu het beste: het Home24.be transportbedrijf levert grote meubelstukken tot in de woning, en ook nog eens helemaal gratis!


De 3 voordelen voor Home24.be-klanten in grote lijnen:


1. Comfort: eenvoudig vanuit huis meubels kopen

Meubels kopen zou niet inspannend en lastig moeten zijn. De tijden waarin je een speciaal transportmiddel moest regelen en je dan door het verkeer en de drukke mensenmassa in de meubelwinkel moest worstelen zijn gelukkig voorbij! Vanaf nu kun je grote meubelstukken ook makkelijk en aangenaam online bij Home24.be kopen en kun je je bespaarde tijd voor wat beters gebruiken. Eenvoudige navigatie, intuïtieve bediening, bestellen in enkele stappen, verschillende betaalmogelijkheden (vooruitbetaling, Visa, MasterCard, American express, PayPal en Mr Cash) en een snelle en comfortabele levering bij je thuis – wat wil je nog meer?


Reusachtige keuze: 40.000 artikelen in het assortiment

Home24.be biedt meubels, lampen en woonaccessoires van meer dan 1.000 vervaardigers. Naast grote internationale merken zoals Topstar, CS Schmal, Rauch, ArteM, Alessi en WMF bevinden zich ook talrijke exclusieve labels in ons aanbod. Bijna geen enkele andere meubelwinkel biedt meer keuze.


3. Gratis levering bij je thuis

Bij Home24.be betaal je voor de verzending geen cent! En er is geen minimale bestelwaarde: of een product nou 19 of 199 euro kost speelt bij ons geen rol – de verzending is altijd gratis! En als je artikel groot is, levert onze meubeltransporteur je nieuwe meubelstuk natuurlijk bij je thuis. Bij Home24.be betekent service overigens dat je nieuwe lievelingsmeubels echt tot in de kamer naar keuze geleverd worden. Dat geldt voor alle bij Home24.be in voorraad zijnde artikelen en daarmee voor de meeste geleverde artikelen. Uitzonderingen komen alleen voor bij levering door onze partners, maar natuurlijk is de levering in alle gevallen gratis.


Je team van

Home24 - und die Möbel kommen einfach zu Ihnen


Over de onderneming:


Home24.be: een jonge, dynamische onderneming „Made in Berlin“

Home24.be bevindt zich in het levendige hart van Berlijn, in mooie en moderne ‘office lofts’ in Prenzlauer Berg. Als nieuw centrum voor creatieve en op technologie georiënteerde internetondernemingen, trekt Berlijn nog altijd veel opmerkzaamheid op zich en is het een Mekka voor jonge, ondernemende creativelingen en dynamische starters. De Duitse hoofdstad is dus voor Home24.be niet alleen een ideaal knooppunt tussen handelen en opslag, ze staat ook als geen andere Duitse hoofdstad voor creativiteit, innovatie en dynamiek – een claim, die ook Home24.be waar wil maken!


Een fris nieuw thuis vanuit je eigen huis