Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt Home24 gebruik van cookies

Ik ga akkoord
30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren
Veel producten met 40% korting
Home24 affiliate partnerprogramma
Profiteer samen met ons van de groeiende online meubelmarkt
Registreer hier om Home24 partner te worden
Home24 partnerprogram button

Voordelen als Home24 affiliate partner

  • Aantrekkelijk provisiemodel
  • Reclamemiddelen met een sterke conversion rate
  • Hoge winkelwagen waarde
  • Laag annuleringspercentage
  • 60 dagen Cookie-Lifetime
  • Professionele en persoonlijke begeleiding

Deelname

Om aan het partnerprogramma van Home24 deel te nemen, kun je zonder verplichtingen en kosteloos contact opnemen met onze partnerbegeleiding onder affiliate@home24.nl. We geven je graag meer informatie en individuele tips over hoe je reclamemiddelen met je website kunt integreren. Bij vragen staan we tot je beschikking.

Algemene voorwaarden

We verheugen ons op alle geïnteresseerde website-operators. Echter moeten wij underdomains, login-sites zonder toegangsdata, websites in vreemde talen, sites met een ontbrekend of gebrekkig impressum, bonusprogramma's, PaidMailer en bannerruil-netwerken van ons partnerprogramma uitsluiten. Verder accepteren wij geen websites met politieke, erotische, danwel pornografische inhoud, of die zich bezighouden met wapens, geweld, drugs of strafbare thematiek. Wij wijzen erop, dat aangeboden provisies van verkopen via het affilliate account na één kalendermaand worden uitbetaald. Hiermee wordt een succesvolle verzending en het uitblijven van een annulering gegarandeerd.

Onze partners aan het woord

Home24 is met hoog oplopende kortingen een perfecte partner voor Actiecode.nl. Onze bezoekers zitten altijd te wachten op nieuwe kortingsacties en dit heeft Home24 uitstekend begrepen. Hoewel ze nog maar recent actief zijn geworden bij Actiecode.nl, weten ze onze samenwerking al direct om te zetten in een succes. De potentie van Home24 is veelbelovend en wij bouwen graag mee aan een succesvolle langetermijnrelatie. ~ Jochem Vroom, Managing Director, kortingscode.nl

Home24 partnerprogram points
Registreer hier om Home24 partner te worden
Home24 partnerprogram button
Login