home24 - Meubles online kopen
5 resultaten voor

WijnkastenCategorieën

Open kastenWijnrekkenWijnkasten

Filter

tot

Wijnkasten – de lat hoog leggen

Wijn verovert niet alleen de Belgiëse consument. Ook allerhande producenten schakelen langzaam over naar deze hemelse zuidelijke drank. Dit millennia-oude en traditierijke product maakt van menig gezellig avondje met vrienden, familie en vreemden een waar feest. Vurige tongen zorgen voor een vermakelijk avondje.

Bij wijn is het essentieel dat je de juiste keuze maakt. Een rode Bordeaux bij het avondeten, een rinse Cabernet Sauvignon bij de lunch. Een Chardonnay naast de salade en een bruisende champagne om een heugelijk feit te vieren. Zo is er voor elke situatie een andere perfecte wijn. Hoe bereid je je het beste op deze situaties voor? Precies, door je eigen collectie wijnen aan te leggen. Dat lukt natuurlijk niet zonder wijnkast.

Waar laat je die fles?

Zoveel wijnen, zoveel kasten. Whisky zet je niet in een wijnrek, dus leg je je mooiste wijnen ook niet in de onderbroekenla of in de apothekerskast. Verder zijn er enkele verschillen tussen het wijnrek en de wijnkast. Een wijnkast zorgt voor stijl, doordat de wijnflessen mooi zichtbaar zijn. Bovendien wordt het klimaat in de kast perfect op de drank afgestemd. Geen teleurstellingen meer omdat die prachtige Chateau d'Yquem Sauterne uit 1987 helemaal verpest is door kou of warmte. Ook het wijnrek zorgt voor stijl en doet dit op ingetogen wijze.

Heb jij een uitgebreide collectie wijnen die je graag met andere mensen deelt? Een mooie wijnkast stelt je in staat deze wijnen op een mooie en efficiënte manier op te bergen. Er zijn hoge en lage varianten en allerlei vormen. Sommige wijnkasten zijn gecombineerd met een servieskast, zodat je gelijk een plekje hebt voor je wijnglazen. Nog geen cadeau voor je beste vriend die volgende week in het huwelijksbootje stapt? Geef hem of haar in de traditie van de huwelijkskast een echte wijnkast! Heel wat origineler dan dat eeuwige peper-en-zoutstelletje.

Wil jij maar een paar wijnen in je huiskamer of keuken opbergen? Dan is een wijnrek het juiste accessoire. Deze rekjes, meestal van metaal, kun je aan de wand bevestigen, maar ze doen het ook op de grond uitstekend. Veel rekken kenmerken zich door een uitgesproken design. Groot, klein, met of zonder decoratie, de keus in deze meubels is enorm.

Hoogslapers, hoogdravers

Heb je de ware wijnkast nog niet gevonden? Geen nood. Surf rond in ons ruime assortiment en stuit op jouw kast. Door de uitgebreide beschrijvingen en heldere foto’s ben jij in staat om de perfecte keuze te maken. Met een glas wijn achter de computer bestel je simpel en eenvoudig. Daarna hoef je niet meer de auto in om het meubel op te halen. Wij zijn de BOB en zorgen ervoor dat het meubel bij jou thuis wordt afgeleverd. Lekker makkelijk dus. Wij zijn thuis. home24.be
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.