home24 - Meubles online kopen
187 resultaten voor

Zwarte leren bankenKlassiek, mooi en veelzijdig: de zwarte leren bank

Welke is juist voor jou?

Een zwarte leren bank is zowel een tijdloze klassieker als een eigentijdse woongenoot. De vele verschillende modellen die je op home24 vindt, bestrijken het hele spectrum. Nu is het tijd om fantasie en realiteit in harmonie te brengen. Hoe groot moet je leren bank in het zwart zijn om aan je eisen en die van je woonkamer te voldoen? Hier vind je antwoorden die je kunnen helpen je bank te kopen.

Echt leer of kunstleer? Wat zijn de voor- en nadelen?

Leer is een prachtig materiaal met een uniek karakter en een natuurlijke oorsprong. Als je echter met kinderen of huisdieren samenwoont, kan echt leer veel schade oplopen. In dit geval kun je een zwarte bank van imitatieleer kopen. Het ziet eruit als echt leer, maar het is prachtig wasbaar.

Welke stijl past bij jou?

Houd je van heldere lijnen en vormen of van retro charme en romantische gezelligheid? Je leren bank in het zwart heeft wat nodig is om je absolute favoriet te worden. Natuurlijk hangt het van de grootte en de inrichtingsstijl van je huis af of je kiest voor een royaal bankenlandschap van zwart leer of een gezellig slaapbankje. In de winkel van home24 vind je zeker de juiste oplossing voor jou.

Hoe verzorg ik een leren bank?

Leer is blij met regelmatige verzorging. De eerste keer moet je zien hoe het leer reageert op water. Breng een paar druppels aan op een onopvallende plaats. Als ze worden geabsorbeerd, niet afspoelen. Als de druppels stoppen - geen probleem. Gebruik bij voorkeur gedestilleerd of gekookt water om kalkaanslag te voorkomen. Stel je zwarte leren bank niet bloot aan direct zonlicht..

Kussens en dekens - blikvangers op de bank

Heb je er ooit over nagedacht welke kussens en dekens het beste passen bij je leren bank in het zwart? Vertrouw je op sterke kleurcontrasten of moet de sfeer in je woonkamer discreet zijn? Zachte, wollige materialen harmoniëren warm en heerlijk met het koele oppervlak van je zwarte leren bank.
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,679 reviews.


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.