home24 - Meubles online kopen
1 resultaten voor

BarbecuesCategorieën

StartpaginaTuin & vrije tijdBarbecuesTuinmeubelsZonweringTuindecoratiePlantenbakken & accessoiresZichtweringTuinhuisjes

Filter

tot

Gerelateerde producten

BuitenverlichtingTuinaccessoiresBuitenkleden

Hoogwaardige barbecues & accessoires voor in je tuin

Sta je het liefst worstjes te grillen voor je gasten? Of laat jij je liever zelf bedienen met een gegrilde kip piri piri of een doorbakken speklap? Barbecueën is een kunst op zich en veel factoren spelen een rol bij de perfecte barbecueavond. Maar het meest van belang is toch de barbecue zelf. Bij het kopen van een barbecue heb je de keuze uit diverse uitvoeringen. Bij home24.nl geven we je een kijken je de grillkeuken.

Het kiezen van een geschikte barbecue hangt deels af van de plek waar je wil gaan grillen: is dit op je balkon of in je achtertuin? Daarnaast moet je je afvragen of je met behulp van een traditionele houtskool barbecue de kipfiletjes omdraait, of toch liever met een moderne gasbarbecue? In beide gevallen kun je gebruik maken van een 4-delige barbecueset, die bestaat uit een schort, een vork, een tang en een draaivork.

Barbecues in de praktijk

De ene barbecue is de andere niet

Als je nog geen meester bent in het grillen en nog nooit eerder bij de afdeling barbecues & accessoires hebt gekeken, dan helpen we je graag bij het het kiezen van een geschikte barbecue. Want wat is bijvoorbeeld bijvoorbeeld de juiste grill? Voordat je een barbecue met bijbehorende accessoires gaat kopen, is het belangrijk om te weten waar je gaat grillen en hoeveel ruimte je hebt. Als je op het balkon of dakterras gaat barbecueën, dan is een braadslee of een mini grill barbecue een goede optie. Met hun kleine afmetingen en een stabiele stand, zijn ze beide perfect voor kleine ruimtes. Heb je wat meer plek in de tuin, dan zijn grillhaarden of barbecues met een vuurplaat wellicht goede mogelijkheden. Deze barbecues zijn een stuk groter en zwaarder, maar zijn van alle gemakken voorzien om een perfecte barbecueavond te organiseren.

Geen barbecues zonder accessoires

Als je eenmaal een geschikte barbecuelocatie op het oog hebt, dan wordt het tijd om die in te richten en aan te kleden. Heb je al een leuke eettafel op het oog, of wellicht een zithoek waar je gasten gezellig kunnen eten én kletsen? Heb je nog extra stoelen of hockers nodig? Misschien wil je de boel opleuken met sfeervolle tuinverlichting? En welk servies en bestek komt er op tafel te liggen? Welke glazen passen daar vervolgens bij? Te denken valt bijvoorbeeld aan elegante wijn- of champagneglazen. Genoeg zaken om over na te denken op zo´n zomeravond. Vrienden en familie zullen je dankbaar zijn als je naast lekker eten op de barbecue, ook een gezellige zitgelegenheid inricht.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.