home24 - Meubles online kopen
115 resultaten voor

Fluwelen fauteuilsElegante original: de fluwelen fauiteuil

Een zitmeubel met glamour in de woonkamer

Als u uw woonkamer een beetje wilt laten stralen, is de trendstof fluweel een zeer goede optie. Meubels van fluweel zijn zeer populair omdat ze een zeer bijzondere esthetiek hebben en een goede combinatiemogelijkheden bieden. Ze zijn er in verschillende vormen, kleuren en stijlen, dus u kunt zeker een fluwelen fauteuil kopen die bij u past op home24.

Zitmeubels van fluweel - een vorstelijk woongevoel

Met name fluwelen zitmeubels bieden visueel zeer bijzondere mogelijkheden. Een enkele fluwelen fauteuil kan de hele ruimte een koninklijke flair geven. Tegelijkertijd biedt fluweel ook een vorstelijk zitgevoel: het is fluffy, zacht en uiterst comfortabel. U kunt de koninklijke stoel gebruiken als een gezellige plek om te knuffelen en te lezen of te combineren met andere meubels. Glamoureuze of elegante meubels zijn hiervoor het meest geschikt en de edele koninklijke stof fluweel is verrassend flexibel.

Welk fauteuil van fluweel past bij u?

Welke fluwelen fauteuil het beste bij u past, hangt grotendeels af van uw individuele voorkeuren - en van uw inrichting. Als u van een klassieke look houdt, vindt u hier een stijlvolle oorfauteuil of een comfortabele schommelstoel van glamoureuze stof. U vindt ook ultramoderne fluwelen cocktailstoelen of speciale loungestoelen.

Vaak onderschat: de fluwelen stoel

In de grote keuze aan verschillende fluwelen fauteuils kunt u ook enkele stoelen vinden. Al snel zult u merken dat een fijne fluwelen stoel een bijzonder gemakkelijke manier is om een kamer of een hoek te verfraaien.

Ook populair: fluwelen fauteuil met hocker

Als u het mooi vindt, kunt u ook een bijpassende, elegante hocker bij de fluwelen meubelen kopen. Op home24 vindt u bijpassende fluwelen hockers. Hier moet u altijd kiezen voor beide hetzelfde, d.w.z. fauteuil én hocker van fluweel. Neem een kijkje op home24 en ontdek de vele geweldige mogelijkheden van de glamour-royale trendstof voor chique zitmeubelen.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,810 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.