home24 - Meubles online kopen
11 resultaten voor

GamebureausGeef jezelf de ultieme game-ervaring aan een gamebureau

Tijdens het gamen wil je door niets en niemand afgeleid worden om de ultieme game-ervaring te hebben. Een goed bureau is dan ook belangrijk, zodat je ontspannen zit. Tegelijkertijd heb je een gamebureau nodig dat groot genoeg is om al je computerapparatuur op kwijt te raken. Bij home24 vind je verschillende soorten bureaus die speciaal hiervoor ontworpen zijn, in diverse soorten en maten.

De voordelen van een gamebureau

Waarin onderscheidt een gamebureau zich van een gewoon bureau? Er zijn enkele verschillen. De gamebureaus zijn namelijk eenvoudig van ontwerp. Het is dus eerder een functioneel dan decoratief meubelstuk. Bij een traditioneel bureau zit vaak een ladeblok of een kastje in het ontwerp inbegrepen. Maar gamebureaus bestaan over het algemeen uit een tafelblad en een eenvoudig onderstel. Het materiaal waarvan een gamebureau is gemaakt, is overwegend staal. Daarom passen de bureaus goed in elk interieur.

Hoewel het ontwerp van de gametafel eenvoudig is, is er wel over het gebruik nagedacht. Het tafelblad is bijvoorbeeld voorzien van een extra laag, namelijk een melamine coating. Dit maakt dat het tafelblad krasbestendig is. In het tafelblad zijn bovendien gaten aangebracht om de verschillende kabels netjes weg te kunnen werken. Sommige gametafels hebben een kabelgoot of een extra verhoging om je beeldscherm op te zetten. Het voordeel van dit alles is dat je ongestoord gamet, aan een opgeruimd bureau.

Voor iedere ruimte een passend gamebureau

Een gamebureau zet je in verschillende ruimtes in huis. Dat kan de tienerkamer zijn. Of in een speciaal ingerichte gamekamer. Waar het gamebureau ook komt te staan, je wilt natuurlijk een bureau hebben dat in de ruimte past. Bij home24 bestaat het assortiment dan ook onder andere uit een groot gamebureau van twee meter breed en negentig centimeter hoog.

Wil je ruimte besparen? Kies dan voor een gamebureau met hoek. Dit gaming hoekbureau is in totaal 120 centimeter breed en 10 centimeter diep. Een gamingtafel met standaard afmetingen is bijvoorbeeld een meter breed en zestig centimeter diep. Ga daarbij voor een bureau in de kleur die je aanspreekt, zoals een gamebureau zwart of een gamebureau wit.

Maak je gamekamer compleet met de juiste accessoires

Als je veel tijd in je gamekamer doorbrengt, wil je natuurlijk alle nodige dingen bij de hand hebben. Om te beginnen is een goede stoel geen overbodige luxe. Kies bij je gamebureau een passende gamestoel. Net als de gamingtafel is de gamestoel zo ontworpen dat je tijdens het gamen een optimale zithouding hebt. De stoel heeft in de rugleuning extra ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een rolkussen. Een gamestoel staat bovendien op wielen, zodat je gemakkelijk je stoel verplaatst als je achter je gamingbureau zit.

Een aantal gamingbureaus hebben aan de zijkant van het bureaublad een speciale houder voor een waterfles of een drinkglas. Zo heb je drinken bij de hand, zonder dat het ruimte op je bureau inneemt. Zit je net in een spannend spel en heb je geen tijd om aan de keukentafel te lunchen? Kijk dan eens voor een van de praktische lunchtrommels van home24. Hierin houd je je eten vers tot je tijd hebt om even rustig te eten.

Voor de verlichting in de kamer zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een tafellamp op je gamebureau neer te zetten. Maar als je dat niet praktisch vindt, dan is een wandlamp ook een goede optie. Kies een wandlamp in de stijl en kleur van je gamingbureau. Een wandlamp kan een of meerdere lichtpunten hebben. Wil je zelf bepalen hoe het licht valt, ga dan voor een lamp met een uitrekbare arm of een draaibare spot.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.