home24 - Meubles online kopen
331 resultaten voor

Grijze slaapbankenDe grijze slaapbank voor jouw huis

Welke kleur combineer ik met grijs?

Grijs is een neutrale en onopvallende kleur. Een < strong> grijze slaapbank past bij zowel klassieke houten meubels in lichtbeige of donkere, donkerbruine tinten die te vinden zijn in moderne woonkamers met zwart meubilair en veel glas en metalen oppervlakken. Niet elke grijstint is overigens hetzelfde: lichtgrijze banken zorgen voor helderheid, terwijl donkergrijze banken er elegant en koel uitzien.

Welke decoratie past naast mijn grijze bank?

Wanneer je een slaapbank van home24 koopt, zul je merken dat kleine accessoires in je woonkamer veel effectiever zijn. Kleurrijke kussens in rood, oranje, geel en lichtgroen en vloerkleden met levendige kleuren zijn de perfecte keuze voor schitterende, fantasierijke inrichtingen. De combinatie van een grijze slaapbank met zwarte gordijnen en ander textiel ziet er daarentegen bijzonder elegant uit. De grijze bank komt extra zacht over in combinatie met warme tinten zoals wit en crème. Ook dekens, kussens en gordijnen in vele grijstinten zijn een echte blikvanger.

Welke vloer en wand past bij een grijze slaapbank?

Een grijze bank in het grijs past goed veel verschillende vloeren, zoals bijvoorbeeld parket. De warme nuances van het hout contrasteren met de koelte van de grijstinten. Een gemetselde muur of een muur in levendige kleuren komt door de grijze slaapbank tot leven. Witte muren, lichte laminaatvloeren en een grijze slaapbank doen denken aan de Scandinavische gezelligheid.

De grijze slaapbank – welk model kies ik?

Naast esthetiek is ook functionaliteit belangrijk. Je gasten moeten comfortabel kunnen slapen op je slaapbank. Naast de slaapbanken met gestoffeerde elementen, zijn er ook slaapbanken met een ingebouwd lattenbodem. Ook het materiaal van de matrassen is anders. Sommige zijn gemaakt van latex, andere van schuim, terwijl weer andere matrassen hebben.

Hoe kan ik de bank ombouwen tot een bed?

Op home24 kun je grijze slaapbanken met verschillende mechanismen kopen. Sommige hebben een rugleuning die kan worden neergeklapt, terwijl bij andere modellen de zitting uit de stoel kan worden getrokken om de bank in een bed te veranderen. Bij sommige modellen kunnen de armleuningen ook opzij worden gekanteld om meer ligruimte te creëren.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,810 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.