home24 - Meubles online kopen
176 resultaten voor

Houten bijzettafelsDe houten bijzettafel

Wilt u uw nieuwe houten bijzettafel liever warm of koud hebben? Ja, je leest het goed. De kleine salontafel creëert immers gemakkelijk een gezellige, warme of elegante sfeer. Daarom en dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd de perfecte kleine tafel voor bij de bank, als extra opbergruimte of als verfijnd woonaccessoire.

De houten bijzettafel als designelement

Het tafeltje in natuurlijke houtlook is momenteel bijzonder populair. De poten zijn duidelijk gedefinieerd en zorgen voor een zeer bijzondere exclusiviteit in uw woonruimte. Ook de houten bijzettafel in stamvorm is een bijzondere blikvanger. Beide modellen kenmerken zich door de duidelijke herkenbaarheid van de houtnerf.

De authentieke houtstructuur is niet alleen een must voor deze woonkamertafel. Het geeft ook vorm aan de industriële stijl. Het oppervlak is alleen ruwer gemaakt. Daarnaast wordt het vaak gecombineerd met metaal of staal, of het nu hoogglans gepolijst of mat is. Dit ontwerp heeft tot doel de ruwe koelte van oude industriële hallen zoals New York of Londen na te bootsen.

De bijzettafel van hout bekent kleur

De bijzettafel van hout, rond of hoekig, maar kan ook vrij klassiek zijn als hij dat wil. Zo kunt u met het kleine, lichtgekleurde houten meubeltje een kundig accent leggen in de landelijke huisstijl. Trouwens, je kunt hetzelfde doen met bijzettafels in het wit. Met de bijpassende bank of een ladekast creëert u eindelijk de perfecte sfeer in uw vier muren.

À propos wit houten bijzettafel: hoogglans in een sterk geometrische, misschien futuristische constructie, de woonkamer geeft de charmante retro-look van de jaren zeventig. Herinner je je het nog? Lavalampen, kleurrijke details, en woonaccessoires zover het oog reikt? Het uitproberen is heel, heel belangrijk. Dus laat je gewoon meeslepen door die opwindende manier van leven.

Koning onder de woonkamertafels: de set

Kan de houten bijzettafel nog groter worden? Ja! Zeker als je de woonkamertafel als set in huis haalt. De sets van 2 of 3 nodigen u uit tot het maken van veelzijdige afspraken. Plaats de mooie tafels naast elkaar, parallel of in een driehoek, of duw ze in elkaar. Op een decoratieve manier krijgt u ook meer opbergruimte of een bijzonder originele plek voor kamerplanten.
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,679 reviews.


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.