home24 - Meubles online kopen
86 resultaten voor

KeukenblokkenJe droomkeuken met passende keukenblokken

Ben je toe aan een nieuwe keuken of wil je een paar extra keukenkastjes in je huidige keuken voor meer bergruimte? Met de keukenblokken van home24 maak je op een eenvoudige manier van je bestaande keuken een nieuwe droomkeuken. Dit geeft je keuken een heel andere uitstraling en je krijgt bovendien meer kookruimte op de koop toe. Kies een keukenblok dat bij je wensen aansluit en maak je eigen droomkeuken.

Een keukenblok voor elk soort keuken

De keukenblokken van home24 zijn voor verschillende soorten keukens geschikt. Woon je in een studio of een tiny house? Dan is een  kitchenette vast iets voor jou. Dit type keukenblok bestaat uit een recht aanrechtblad, inclusief een spoelbak en een kookplaat. Je hebt opbergruimte in de bovenkastjes en onderkastjes. Daar berg je eenvoudig je pannenset, borden, kookgerei en bestek in op. Er is bovendien een ingebouwde koelkast aanwezig.

Hoekkeukens of keukens met kookeiland

Voor een grotere keuken is er keuze tussen keukenblokken met apparatuur en keukenblokken zonder apparatuur. Waar je voor kiest, is afhankelijk van de wensen die je hebt. Gaat het om een aanvulling op je bestaande keuken? Dan heb je waarschijnlijk voldoende aan een extra werkblad en de bijbehorende kastjes. Deze plaats je midden in de keuken. In dat geval maak je er een eilandkeuken van. Wil je in een minder grote ruimte een kleine keuken met kookeiland dan kun je het keukenblok op de hoek van je aanrecht plaatsen. Zo houd je genoeg loopruimte over en heb je toch een apart kookeiland. Heb je een lange smalle keuken? Dan zul je waarschijnlijk eerder kiezen voor een rechte keuken. In een grotere, vierkante ruimte benut je met een hoekkeuken de oppervlakte optimaal. Eventueel is er dan zelfs nog plaats voor een mooie keukentafel.

Stijlvolle keukenblokken voor een complete keuken

Een keukenblok past in iedere interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een landelijk keukenblok met een houten aanrechtblad of kastdeurtjes. Voor een moderne uitstraling kies je een grijs keukenblok. Witte keukenblokken hebben een tijdloze uitstraling.

Met de verschillende keukenblokken stel je een complete, nieuwe keuken samen. Afhankelijk van het type dat je kiest, heb je een aanrechtblad met alleen keukenkastjes of lades. Hier leg je al je kookgerei in. De compleet uitgeruste keukens zijn daarnaast voorzien van een afzuigkap, een kookplaat en een oven. Desgewenst ga je voor een keukenblok inclusief een magnetron.

Richt je keuken volledig in

Maak je keuken met de nieuwe keukenblokken helemaal af door ook de rest van de ruimte opnieuw in te richten. Zoals bijvoorbeeld nieuwe vitrage voor het keukenraam om de inkijk van de straat tegen te houden. Voor een goede verlichting boven je werkblad kies je inbouwspots die je eventueel kunt dimmen.

Heb je keukenblokken met open vakken en bovendien veel losse keukenspullen? Dan is het handig om gebruik te maken van verschillende keukenorganizers. Deze zorgen niet alleen voor orde in je keuken, het draagt ook bij aan een sfeervolle inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een handig kruidenrekje of een broodtrommel. Deze kies je in de stijl van de keuken, zodat het een mooi geheel vormt met elkaar. Andere keukenhulpjes zijn bijvoorbeeld afdekplaten van de kookplaat. Deze beschermen het glas van de kookplaat en het geeft je tegelijk wat extra ruimte om je gerechten voor te bereiden.

Keukenblokken zelf monteren en installeren

De keukenblokken die je bij home24 bestelt, worden gedemonteerd afgeleverd. Let bij je bestelling goed op of er volgens de omschrijving bij het keukenblok wel of niet de apparatuur inbegrepen is. In deze omschrijving vind je ook per onderdeel de exacte afmetingen. Meet deze voor het bestellen goed na, zodat je zeker weet dat de keukenblokken ook passen op de plek die je in gedachten hebt. Let hierbij niet alleen op de afmetingen van de keukenkastjes, maar kijk eveneens naar de hoogte en de lengte van het aanrechtblad.

De keukenblokken worden in overeenstemming met de bestelling thuis afgeleverd. Er is een duidelijke handleiding aanwezig. Hierdoor monteer en installeer je zelf eenvoudig het keukenblok, en de eventueel meegeleverde apparatuur.
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,679 reviews.


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.