home24 - Meubles online kopen
47 resultaten voor

KlaptafelsKlaptafels – op en top functioneel

Tafels die niet in de weg staan wanneer ze niet nodig zijn, maar makkelijk neer te zetten zijn wanneer ze wel nodig zijn. Dát is het grote voordeel van de klaptafel. Extra eetgasten, een avondje met vrienden of het vieren van een verjaardag is niet langer een probleem. Bij home24.be vind je een breed assortiment klaptafels. En het mooie is dat ze zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn!

Klaptafels worden al vanaf de 17e eeuw veelvuldig gebruikt. Als aanvulling op tuinmeubelen of als uitbreiding van de eettafel. In die tijd was het een enorme vooruitgang. Het grootste voordeel is dat ze makkelijk verplaatst en opgeslagen kunnen worden als ze niet nodig zijn. Bij home24.be vind je klaptafels in de meeste verschillende materialen, vormen en afmetingen. Wat bij elke klaptafel in ieder geval wel vanzelfsprekend is, is dat ze solide afgewerkt zijn en bovendien van uitstekende kwaliteit zijn.

Waarom elk huishouden een klaptafel zou moeten hebben

Flexibel en veelzijdig

Klaptafels bieden de perfecte oplossing als je een extra tafel nodig hebt. Of het nou voor in de tuin, de woonkamer of de eetkamer is, alles is mogelijk! Als buffettafel of als uitstaltafel voor brochures. Om binnen een spel te spelen of om lekker in de tuin te gaan zitten. En voor ieder wat wils: van klassiek tot modern, van strak tot landelijk en van klein tot groot.

Het voordeel van de klaptafel is duidelijk: eenvoudig, praktisch en vooral erg handig. Vele modellen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De vele verschillende vormen en afmetingen zorgen ervoor dat je er altijd één kan vinden die op jouw balkon of terras past. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de meest uiteenlopende materialen, zodat ze bij alle tuinmeubelsets passen. En ook niet onbelangrijk: de solide afwerking en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur.

Op grond van de bijgeleverde montagehandleiding kunnen de klaptafels eenvoudig in elkaar gezet worden. Wanneer de aanwijzingen in de handleiding opgevolgd worden, dan staat de tafel zo vast als een huis. Alle onderdelen die voor de montage nodig zijn, worden meegeleverd. De solide afwerking in combinatie met de gebruikte materialen zorgt ervoor dat de tafel robuust en hoogwaardig is.

Onderhoud

Klaptafels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij de massief houten tafels moet er echter op gelet worden dat deze regelmatig geolied worden, zodat de tafel duurzaam beschermd wordt. Een massief houten tafel moet in ieder geval elke twee jaar opnieuw geolied worden. De tafel kan met een spons of vaatdoekje schoongemaakt worden. Wanneer dat niet genoeg is, kan er eventueel afwasmiddel gebruikt worden.

Maak met klaptafels je eigen terrasjesweer

Klaptafels kunnen niet alleen thuis, maar ook in de horeca gebruikt worden. In de winter kunnen de tafels eenvoudig in de kelder opgeslagen worden en wanneer het eerste zonnestraaltje weer doorbreekt, kunnen ze eenvoudig op het terras uitgeklapt worden.

Bij home24.be vind je bovendien een grote keuze aan tafels. Of het nou voor de woonkamer als salontafel of voor de eetkamer als eettafel is, alles is verkrijgbaar bij home24.be. In onze online shop vind je tienduizenden producten en kun je dus op je gemak inspiratie opdoen voor je nieuwe inrichting. Wij zijn thuis. home24.be
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,679 reviews.


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.