home24 - Meubles online kopen
52 resultaten voor

KledingopbergersKleding bewaren met kledingopbergers

Op je kleding ben je zuinig. Daarom is het belangrijk dat je deze kleding op de juiste manier kunt opbergen. Bijvoorbeeld als je de kleding tijdelijk niet draagt, omdat het niet het seizoen ervoor is. Maar ook als je aan het eind van een werkdag iets anders aantrekt, is het belangrijk dat je kleding goed kan hangen of kan liggen. En daarvoor heeft home24 verschillende passende kledingopbergers, voor zowel kleding als schoenen.

Kasten voor het opbergen van kleding

Bij het opbergen van kleding denk je waarschijnlijk het eerst aan een kledingkast. Hierbij komen kledingopbergers en kleerhangers vaak goed van pas. Je hangt ze bijvoorbeeld aan een roe die op de juiste hoogte in de kast is bevestigd. Daardoor kunnen zowel lange als korte kledingstukken goed uithangen en haal je ze kreukvrij uit de kast. Vaak bestaan kledingkasten niet alleen uit een deel waar je kleding op kunt hangen. Er is vaak ook een legkast met openslaande deurtjes als onderdeel van het geheel. Dit kan overigens ook een lade zijn waar je bijvoorbeeld gemakkelijk ondergoed of sokken kan opbergen in een handige organizer

Kledingkasten komen in iedere slaapkamer van pas, zowel in de ouderslaapkamer als in de kinderkamer. Kies daarbij voor een model dat past bij de inrichting. Daarbij houd je uiteraard ook rekening met de verschillende soorten kleding die je op wilt bergen. Kijk ook naar de hoeveelheid kleding die je op wilt hangen of die je opgevouwen neer kunt leggen. Voor de voorraad textiel, zoals handdoeken, tafellakens en extra dekens kun je er bovendien voor kiezen om een extra kast te nemen. Zo hoef je de kleding niet aan de kant te schuiven om de rest van je spullen netjes op te kunnen bergen.

Verschillende soorten kledingopbergers

Behalve kleding, zijn er ook schoenen die opgeborgen moeten worden. Deze kun je netjes kwijt in een schoenenbox. Een platte box berg je eenvoudig op onder het bed, of je plaatst deze op de bodem van de kledingkast. Heb je winterschoenen die je alleen voor de wintersport tevoorschijn haalt? Dan hoef je deze niet in de buurt te houden. In dat geval kun je ze stofvrij in een schoenenbox stoppen die je op zolder of in de bijkeuken plaatst. 

Ook voor jassen is het belangrijk dat je een goede opbergplek hebt. Deze hang je aan een garderobehaak, bijvoorbeeld in de gang. Maar je kunt deze kapstokhaken uiteraard ook in de slaapkamer hangen, of in de badkamer. In dat geval kun je de kapstokhaak gebruiken voor het ophangen van een badjas. 

Extra opbergruimte voor kleding

Heb je kleding die je niet dagelijks draagt en toch een goed plekje wil geven? Een stoffen kast is daar een mooie oplossing voor. Deze kasten zet je eenvoudig in elkaar. Dankzij het materiaal zijn ze licht van gewicht en je kunt ze dus eenvoudig verplaatsen. Het metalen frame geeft de kast stevigheid en maakt hem geschikt om diverse soorten kleding op te bergen. Deze kasten zijn niet alleen geschikt voor kleding en schoenen. Je kunt deze kasten ook op zolder zetten en er bijvoorbeeld je kerstspullen in bewaren. De kledingopbergbox past gewoon naast of onder de doos met de kerstdecoratie. 

De stoffen kasten hebben een open onderkant zodat de kleding kan ademenen. Daarnaast blijft de kleding en het schoeisel stofvrij, doordat je de kast volledig dicht ritst. Voor gevoelige materialen als wol pas je daarnaast nog een extra bescherming toe. Dit is in de vorm van een kledinghoezenset waar je de lucht uit zuigt met een speciale stofzuiger. Zo blijft de kleding zeker mooi. En je hebt met de verschillende kledingopbergers van home24 nog meer ruimte om kleding op te bergen.
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,679 reviews.


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.