home24 - Meubles online kopen
55 resultaten voor

Landelijke ladekastenDe landelijke ladekast: voor een romantische flair in huis

Een ladekast in de landelijke woonstijl zorgt altijd voor een magische sfeer in huis. Is het de onschuldige witte kleur of het elegante design? Misschien is het het gevoel dat je associeert met de landelijke levensstijl. Hoe dan ook: feit is dat zo’n landelijke kast met lades romantiek en lichtheid creëert. Het meubel harmonieert ideaal met de meest uiteenlopende soorten woonkamermeubels, maar past ook prima in andere woonruimtes.

Een ladekast in shabby shic zorgt voor pure gezelligheid

Een woonkamerkast in landelijke stijl past het beste in een woonkamer in dezelfde stijl. Of het nu gaat om meubels van licht of donker hout, wit of bruin, elegant of rustiek: landelijk staat voor een gezellige uitstraling met oog voor details. Oftewel: met landelijk kies je voor pure vriendelijkheid en idylle. Een grote bank in felle kleuren of blauw-witte strepen, prachtige salontafels of een vitrinekast, ze passen allemaal goed bij zo'n ladekast.

De ladekast in landelijke stijl heeft natuurlijk een heel specifiek doel, namelijk het creëren van opbergruimte. Het is de moeite waard om de verschillende soorten kasten te bekijken. Qua design past een klassiek model met lades ook perfect in de slaapkamer: in de lades kunt u uw kleding zonder problemen opbergen. Maar vooral het grote woontextiel zoals handdoeken of beddengoed past in de ruime kast.

De ladekast in de landelijke stijl, de ideale keuze in de woonkamer

In de woonkamer daarentegen geeft u de voorkeur aan een iets hogere ladekast, ook wel highboard genoemd. Dit sluit aan bij de inrichting. U kunt ook veel ruimte besparen. In de woonkamerkast heb je de neiging om kleinere spullen zoals borden, glazen en andere spullen op te bergen. Vaak wilt u op de kast objecten zoals beelden, vazen of fotolijsten tentoonstellen. Dit kan prima bij een landelijke ladekast. Zorg er dan wel voor dat de kast niet te hoog is zodat je niet op je tenen hoeft te staan om een foto te bekijken. Als alternatief kunt u ook kiezen voor een landelijke kast met glazen deuren. Dit geeft u een onbelemmerd zicht op de inhoud.

De ladekast met landelijke stijl zorgt altijd voor een bijzondere charme. De materiaalmix is een echte eye-catcher en het meubel past ook prima in de keuken of eetkamer. Schoteltjes en kopjes, maar ook thee, kruiden en koffie berg je hier eenvoudig op. Laat u overtuigen van de vele verschillende modellen landelijke kasten in onze online shop.

".
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,810 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.