home24 - Meubles online kopen
3 resultaten voor

Matrassen met lattenbodemsMatrassen : De heilige drie-eenheid van de slaap

Soms wordt een bed in losse delen bij elkaar gesprokkeld. Vaak is het eerste waarin dan goed wordt geïnvesteerd wordt matras.

Volgens sommige onderzoeken zou de helft van de Nederlanders rug- en nekklachten hebben, ook al gaat lang niet iedereen daarmee naar de huisarts. Gezien de omvang van dit nationale probleem is het logisch dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan het uitzoeken van de juiste matrassen- en lattenbodemsets, onderhand toch een welbekende factor in een goede ruggezondheid. Matrassen hebben ook een beperkte levensduur en zijn af en toe aan vervanging toe. Minder prioriteit gaat vaak uit naar de lattenbodems, die komen soms pas veel later aan bod. Het bed zelf kan een éénmalige aanschaf zijn, die weer meer met smaak te maken heeft. Deze elementen, lattenbodem en matras, zijn de heilige drie-eenheid van de slaap. Samen aanschaffen heeft grote voordelen, vooral met betrekking tot lattenbodems en matrassen. Op de combi-afdeling bij home24 kun je perfect passende matrassen- en lattenbodemsets vinden.

Koudschuimmatrassen

Het belangrijkste is dat de matras echt geschikt voor je is. Zo is het bijvoorbeeld van belang of je een rug-, zij- of buikslaper bent. Een zijslaper kan baat hebben bij een koudschuimmatras. Dit materiaal is zeer veerkrachtig en verdeelt het gewicht goed. Het draagt bovendien bij aan een goede doorbloeding. Bij een 7-zones matras worden verschillende zones van het lichaam perfect ondersteund. Omdat de zijslaper vaak dieper ligt bij heup en schouder, geeft dit soort matrassen de mogelijkheid om heerlijk comfortabel en ergonomisch verantwoord te kunnen slapen.

Binnenveringsmatrassen

Als je geen zijslaper bent en liever op een wat stevigere ondergrond ligt, dan is een matras met binnenvering vast iets voor jou. Deze matrassen hebben een kern van metalen veren die tegendruk leveren, in plaats van zich aan je lichaam aan te passen. Het voelt steviger aan en is vooral goed voor rugslapers.

Materiaal en maten

Alle matrassen- en lattenbodemsets in ons assortiment zijn zo gefabriceerd dat ze lucht en warmte goed reguleren. De materialen zijn hoogwaardig en de bekleding is makkelijk wasbaar. Sommige matrassen- en lattenbodemsets zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld voor twijfelaars, eenpersoonsbedden en kinderbedden.

Lattenbodems

Als je op de combi-afdeling de juiste soort matras gevonden hebt, dan kun je nog kiezen welke perfect passende lattenbodem je er graag bij wilt. Misschien eentje met een verstelbaar hoofdeinde, om lekker te kunnen lezen in bed? En dan ook met een verstelbaar voeteneinde, om na een lange wandeling uitgebreid te kunnen relaxen? Sommige lattenbodems hebben zelfs nog extra knikelementen bij het schouder- en nekgedeelte, zodat je je bed helemaal naar jouw lichaam kunt vormen.

Je vindt het bij home24

Bij home24 ben je op het juiste adres voor comfortabele matrassen- en lattenbodemsets. Je kunt rustig vanaf je oude matrasje met een kussen in je rug je nieuwe verstelbare set bestellen. Wij zijn thuis. home24.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,810 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.