home24 - Meubles online kopen
234 resultaten voor

ToiletaccessoiresToiletaccessoires, ook je wc krijgt stijl

Ondanks dat iedereen het dagelijks gebruikt, is het toilet bij veel mensen een beetje het sluitstuk van de inrichting. Het is vaak een ruimte waar weinig aandacht besteed wordt aan design of sfeer. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Met een beetje creativiteit en de ruime keus in toiletaccessoires bij home24 wordt ook de wc een plek die er mag zijn en waar je net zoveel aandacht aan besteedt als aan je woon- of slaapkamer of keuken. Ook op de wc wil je je thuis voelen, toch?

Wc-brillen van klassiek tot modern

De wc-bril is eigenlijk het meest in het oog springende onderdeel van elke wc. Alleen, we lijken er niet zoveel mee te durven. De ouderwetse zwarte bril is weliswaar zeldzaam geworden, maar echt in het oog springende wc-brillen zie je niet vaak. En dat terwijl je met een wc-bril met print kleur en sfeer kan toevoegen aan je toilet. Een komische print maakt de wc vrolijk om te zien. Maar een kunstzinnige print kan een romantisch toilet net dat beetje meer geven. Een modern toilet wordt nog mooier door een bijpassende print met strakke vormen. Door de vele kleuren in onze prints is er altijd een bril te vinden die past bij jouw inrichting. En is een print misschien net iets te veel voor je? Home24 heeft ook wc-brillen in één kleur of in helder wit die het toilet meer sfeer geven.

Bijpassende wc-rolhouders

Dubbellaags wit, of vierdubbel met print. Wc-papier kent vele vormen. Waarom dan alleen maar ophangen aan het aloude houten rollertje? Home24 heeft allerlei vormen wc-rolhouders. Bijvoorbeeld een staande wc-rolhouder in zwart of chroom, passend in bijna elke inrichting. Of wc-rolhouders die ook de voorraad wc-rollen herbergen, zodat je toilet opgeruimd blijft. Voor diegenen die hun telefoon niet kunnen missen zijn er zelfs wc-rolhouders met ruimte voor je mobiel. En ook praktisch, er is een wc-rolhouder met ruimte voor natte doekjes. Keus genoeg voor iedereen.

Net als de wc-rol is de wc-borstel een element dat op elk toilet terugkomt. De vorm van de borstel is bijna overal gelijk, de borstelhouder is er in allerlei vormen, passend bij de stijl van elk toilet. Wc-borstels onderscheiden zich vooral door de borstelhouder, en daarvan zijn er veel verschillende. Van beeldjes van apen of katten tot strak vormgegeven glanzend chromen wc-houders. Er zijn houders in marmer- of houtlook. Borstels die gezien mogen en willen worden.

Alles in één met een toiletacessoireset

Niet iedereen heeft evenveel ruimte op het toilet. Anderen hebben hun toiletspullen het liefst allemaal bij elkaar. De toiletaccessoireset is de oplossing. Sets die alle functionaliteit in één hebben, van borstel tot rol, of sets die bestaan uit meerdere elementen, maar wel allemaal dezelfde vormgeving hebben. Een staande wc-set biedt meestal ruimte aan zowel de borstel en rol papier, soms ook aan meerdere rollen. Er zijn er zelfs die ruimte bieden aan tijdschriften. Net als bij de wc-borstels zijn de accessoiresets in allerlei vormen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Strak zwarte, glimmend chromen sets, maar ook sets in houtlook of steen. De sets hebben een moderne of juist klassieke vormgeving, zodat ook hier geldt dat er een set is voor elk toilet. En ze zijn ook geschikt voor in de badkamer, want zeker daar wil je dat je set combineert met andere zaken als zeepbakjes of handdoekenrekjes.

Voor welke set, welke borstel of welke bril je gaat, een paar eigenschappen hebben de sets allemaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en gaan bij normaal gebruik lang mee. Kwaliteit is voor home24 net zo belangrijk als vormgeving. Het toilet is niet het sluitstuk van je inrichting, maar een ruimte die ook gezien mag worden. Met stijlvolle accessoires die passen bij jouw huis.
Klanten beoordelen home24 met 4,2 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,924 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.