home24 - Meubles online kopen
30 resultaten voor

TuinmeubelhoezenBescherm je tuinmeubelen met tuinmeubelhoezen

Van je tuinset wil je graag lang genieten. Je maakt ze dan ook goed schoon en verzorgt het materiaal regelmatig na het gebruik. Om ervoor te zorgen dat er tijdens de wintermaanden geen stof of vocht bij kan komen, dek je je tuinmeubelen af met tuinmeubelhoezen. Deze komen ook goed van pas als je niet genoeg ruimte hebt om je tuinmeubelen in de winter binnen te zetten. Bij home24 vind je een beschermhoes voor tuinmeubelen in elke vorm en maat, dus of je nu een uitgebreide loungeset, tuintafel met stoelen of simpele tuinbank hebt, home24 heeft de tuinmeubelhoes voor jou.

De voordelen van een hoes voor tuinmeubelen

Sommige tuinmeubelen zijn bestand tegen de invloeden van de elementen. Ze zijn bestand tegen regen en ook de zon heeft geen directe invloed op de kleur van het materiaal. Toch is het een goed idee om je tuinmeubelen te beschermen als je ze niet gebruikt. Zelfs als het hout of het kunststof geschikt is om buiten te staan, worden je tuinmeubelen in de loop van de tijd vies door opspattend zand tijdens het regenen of door stof en insecten.

Met een beschermhoes voor je tuinset voorkom je het ergste vuil op je meubelen. Op die manier staan je tuinmeubelen veilig buiten. De hoezen sluiten goed af rond je tuinset, dankzij het geïntegreerde trekkoord. Het kunststof materiaal is bovendien waterdicht maar ventileert wel. Natuurlijk kun je deze hoezen ook gebruiken als je de tuinmeubelen in de schuur of garage neerzet. Ook dan profiteer je van de beschermende werking.

Voor ieder type tuinset een tuinmeubelhoes

Je kunt voor bijna elk tuinmeubel een tuinmeubelhoes krijgen. Dit varieert van een enkele tuinstoelhoes tot een hoes voor een loungeset die bijvoorbeeld bestaat uit een paar losse stoelen en een bank. Of misschien heb je een ligbed of een schommelfauteuil waar je een beschermhoes overheen wilt plaatsen. Ook als je op zoek bent naar een parasolhoes is dat geen enkel probleem.

De hoezen zijn gemakkelijk over je tuinmeubelen te plaatsen en dus eveneens eenvoudig weer weg te halen. Het is een kleine moeite om, ook tijdens een zomerse bui, je tuinset te beschermen met de beschermhoes tuinset van home24.

Bescherm je hele tuinset met een tuinmeubelhoes

Je tuinmeubelen gaan, onder andere dankzij tuinmeubelhoezen, langer mee en ze behouden hun kleur en kwaliteit. Ook je tuinkussens kun je tijdens de winter onder de beschermhoezen bewaren. Hiermee voorkom je dat er vlekken in de kussens komen doordat ze op een open plek in de ruimte liggen. Heb je meer dingen op het terras staan die misschien niet tegen de vorst of de regen kunnen? Bepaalde bloempotten zijn niet vorstbestendig. Haal deze dus ook tijdig naar binnen. Je kunt ze eventueel in de schuur zetten om te overwinteren. Maar het vrolijkt je woonkamer in de winter ook op als je wat extra groen in huis haalt.

Geniet op ieder moment van je tuin en je tuinmeubelen

In de winter of het voorjaar is het soms al lekker weer om buiten te zitten. Vind je het nog iets te vroeg om je complete tuinset onder de beschermhoes uit te halen? Maak dan tijdelijk gebruik van een klapmeubelset. De tafel bekleed je met een warme kleur tafellinnen, voor een gezellige uitstraling. Als het toch wat fris is, leg je een plaid over je benen. Schenk een warme kop koffie of thee in en geniet van het moment.

Als het voorjaar zich definitief aankondigt en je je gewone tuinmeubelen weer op je terras installeert, zet je de klapmeubelset in een ander hoekje van de tuin. Of je bergt deze tijdelijke opklapbare tuinmeubels op onder de tuinmeubelhoezen die je in de zomer toch niet meer nodig hebt.
Klanten beoordelen home24 met 4,3 van de 5 sterren

gebasseerd op 2,866 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.